Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mlody0072 - update.php zawiera instrukcje mysql. Po wywołaniu aktualizacji jest usuwany.

Tak ale jak klikam to jest odwołanie do pliku aktualizuj.php a następnie przekierowanie na plik update.php którego nie ma :)

Prawdopodobnie nie pobiera zipa od Ciebie i nie wgrywa go do mnie na serwer. Może prawa dostępu załatwią sprawę.

bilbord_opublikuj_mini.png

Witam

Panowie proszę o rade jak poprawnie skonfigurować zakładkę Proxy i kolejno Konfiguracja.Dodam tylko ze mam wykupione proxy Pakiet Google/10 z API proxymarket i podpięte api .Co do ustawień do harvester i monitoring pozycji jest to dla mnie oczywiste ustawienie mam na włączone natomiast do innych ustawień nie wiem .Proszę o pomoc które maja być włączone a które wyłączone by była jak najskuteczniejsza liczba dodań .

1Dodawanie do katalogów przez proxy ??

2Dodawanie do precli przez proxy w tym Wiki ??

3Rejestracja kont przez proxy ??

4Komentowanie w WordPress przez proxy ??

W DonLinkage te proxy nadają się tylko i wyłącznie do odpytywania Google (monitor,harvester,generator tekstów).

Dokładnie. Oczywiście spamując komentarzami warto mieć prywatne proxy. Katalogi, precle powstają po to, żeby do nich dodawać wpisy, więc tam proxy nie trzeba. A jeśli już, to tylko prywatne, dobre proxy.

Na jakie dodatkowe koszty trzeba być przygotowanym kupując donlinkage?

Proxy? VPS? coś jeszcze?

I ewentualnie jaki pakiet proxy i jaki vps polecacie?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Ah, czyli najtańszy hosting z ovh też pójdzie? Bo ja tu mam:)

Z ocr to 615zł. Przyznam, że cena dosyć wysoka dla pozycjonera hobbysty, może jednak poczekam na jakąś świąteczną promocję;)

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Lixe napisał samą prawdę , duża skuteczność, aktualizacje programu jak i listy co 3 miechy, dodawanie kolejnych skryptów i wygląda na to że w porównaniu do inncyh polskich softów będzie jeszcze sporo nowego. A sam kontakt z Oka i trucie mu 4liter to jak narazie największy plus dla osób ktore rozpoczynają zabawę z automatami:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności