Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki - wprowadziłem :)

Można by kiedyś w wolnym czasie wprowadzić masowe usuwanie footprintów z harvestera dotyczące poszczególnych skryptów?

Pod każdą listą dotyczącą jakiegoś skryptu dodać opcję "usuń wszystkie".

Chciałem trochę z tym harvesterem poeksperymentować ;)

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Baza katalogów została zaktualizowana, można śmiało wywołać plik upbase.php jeśli nie pojawiła się informacja o aktualizacji bazy po zalogowaniu do panelu dodawarki.

Już jutro zostanie wznowione premium, będzie też jutro aktualizacja DonLinkage - więcej szczegółów jutro.

Baza drupali i articlems jest przygotowana, ale obecna wersja aktualizatora baz nie obsługuje ich, stąd dopiero po jutrzejszej aktualizacji programu będą dostępne.

@wmp3 - tak się dzieje czasem i jeszcze nie wyczaiłem dlaczego. Spróbuj dać chmod 777 na wszystkie pliki .txt i kliknij jeszcze raz aktualizację - to powinno pomóc (jeśli problem jest typowy).

@mastermk - wybrana zła baza prywatna. Usuń zadanie, wejdź w edycję projektu, wybierz odpowiednią bazę prywatną (w zakładce baz prywatnych), zapisz projekt, wybierz zadanie seokatalog priv.

PS. W poprzednim tygodniu nie zdążyłem z aktualizacją DonLinkage i wznowieniem premium. Już mam wszystko przygotowane, więc pewnie do południa wszystko będzie gotowe. Dam znać wszystkim na email.

Edit. Dostępna jest już aktualizacja:

4.1.5 - DonLinkage

25/11/2013

[x] zaktualizowanie opcji PREMIUM

[x] zaktualizowany aktualizator katalogów (o drupal, articlems i seokatalogi)

[x] poprawiony generator tekstów

[x] poprawiony harvester katalogów

[x] poprawione pobieranie proxy przez api

[x] dodana opcja czyszczenia harmonogramu dla grupy projektów

Wysyłam właśnie maile do użytkowników DonLinkage.

Mistrzu chyba coś nie tribi :)

Zrobiłem automatyczna aktualizację do 4.1.5 z panelu klikając na Automatycznie.

Wylogowało mnie, zalogowałem się raz jeszcze a ku mojemu zdziwieniu ukazał się komunikat Dostępna aktualizacja: DonLinkage 4.1.6

:)

Dokładnie :) Chociaż tą 4.1.6 też zrąbałem, bo nie zaktualizuje wersji :/ Poniedziałek i takie gafy :(

Czyli będzie jeszcze jedna do 4.1.7 , która tylko zmieni numer wersji na poprawny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności