Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Postawilem sobie pare precli i dodaje do nich donlinkiem. Kurde, ale co w logach apache na hostingu gdzie te precle są robi jakies sosos.us?

ciach - "POST /wp-login.php HTTP/1.1" 302 901 "https://www.google.pl" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)"

ciach - "GET /wp-admin/press-this.php HTTP/1.1" 200 40100 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)"

ciach - "POST /wp-admin/press-this.php?action=post HTTP/1.1" 200 40543 "https://seosos.us/wp-admin" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)"

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To strona referująca, ustawiłem ten adres w skrypcie na sztywno kiedyś podczas testowania (to adres mojego byłego bloga).

@KMlody84 - postaram się to wprowadzić.

Dzięki za odpowiedź.

Nie wiem czy to właściwe miejsce, ale mam pytanie: czy jeśli dodam przez DLA wpisy do katalogów i precli, to czy "w programie" pozostają dane do logowania. Chodzi mi mianowicie o to, czy istnieje opcja zmiany treści/tytułu dodanych już wpisów. Chodzi mi mianowicie o to, że mam stare wpisy z DLA - większość EMD i czy jest opcja zróżnicowania profilu linków poprzez DLA?

Jest możliwość dodawania na czarną listę całej domeny? Przykładowo mam w bazie do wp comment adres domena.com/wpis1.php, a chciałbym żeby w przyszłości mi nie dodawało do żadnej podstrony danej domeny.

Ewentualnie żeby od razu przy harveście ją omijało.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Niestety nie ma takiej możliwości. Ale pomyślę nad czymś takim, ale nie obiecuję że wprowadzę. Mam teraz jeszcze kilka innych rzeczy w DonLinku do zrobienia :)

Mamy promocję na Premium Donlinkage.

Do piątku (7 luty) możesz skorzystać z promocji na Premium DonLinkage - 50% taniej!

1 miesiąc: 35 zł (43,05 brutto)

2 miesiące: 60 zł (73,8 brutto)

4 miesiące: 110 zł (135,3 brutto)

6 miesięcy: 150 zł (184,5 brutto)

12 miesięcy: 250 zł (307,5 brutto)

Standardowo można składać zamówienia przez formularz z zakładki PREMIUM. Z promocji tej zostały wyłączone gratisowe miesiące.

O premium przeczytasz w swoim DonLinkage w zakładce PREMIUM.

Jako że od jakiegoś czasu jestem posiadaczem donka mam kilka pytań

1. Jak do projektu dodać więcej tekstów np mam teksty z synonimami 250, 500, 800, 1200, 2500, 5000 znaków a w praclach i katalogach widze tylko ze jeden tekst można dodać chbyba że źle patrze?. I od razu powiem dałem tekst 2500 poszło w katalogi i co? i go poucinało tyle ile katalog przyjmuje znaków.

2. Dodałem w tekscie url <a href="https://www.strona.pl">fraza</a> w podglądzie ok jest hiperłacze i działa a jak wpis poszedł do katalogu to wszedzie widnieje <a href="https://www.strona.pl">fraza</a> zamiast frazy. Rozumiek katalog czy precel może nie przyjmowa linku ale czy donk w tedy nie powinien komendy <a href= ukryć lub pominąć?

I jeszcze kilka słów do instrukcji bo mnie bardzo rozczarowała jestem osobą niepełnosprawną i nie dowidze czy autor tej instrukcji nie mógł ją zrobić z dzwiękiem czyli po kolei jak co robi to i opowiada? Rozumiem że np po 2-4 tygodniach wszysto będzie w jednym palcu ale jako osoba która zaczyna woał bym widzieć i słyszeć.

ad1. Tak jak pisałem na mail :) Obejmujesz wszystko w klamry {tekst1|tekst2|tekst3}

ad2. DonLink nie wie czy dany katalog przyjmuje linki w opisie czy nie. Jeśli nie jesteś pewny, lepiej nie używać linków w treści (w zakładce katalogów).

Co do instrukcji:

Najważniejsze rzeczy jeśli chodzi o przygotowanie projektu są w menu "Opis obsługiwanych skryptów"=>"Opis skryptów"

Przed momentem podesłałem Ci jeszcze instrukcję w pdf (do starszej wersji 3.x, ale niewiele się tam zmieniło - idea jest ta sama praktycznie).

Gdybyś miał jakieś konkretne pytania śmiało pisz na mail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności