Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Postawilem sobie pare precli i dodaje do nich donlinkiem. Kurde, ale co w logach apache na hostingu gdzie te precle są robi jakies sosos.us?

ciach - "POST /wp-login.php HTTP/1.1" 302 901 "https://www.google.pl" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)"

ciach - "GET /wp-admin/press-this.php HTTP/1.1" 200 40100 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)"

ciach - "POST /wp-admin/press-this.php?action=post HTTP/1.1" 200 40543 "https://seosos.us/wp-admin" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)"

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To strona referująca, ustawiłem ten adres w skrypcie na sztywno kiedyś podczas testowania (to adres mojego byłego bloga).

@KMlody84 - postaram się to wprowadzić.

Dzięki za odpowiedź.

Nie wiem czy to właściwe miejsce, ale mam pytanie: czy jeśli dodam przez DLA wpisy do katalogów i precli, to czy "w programie" pozostają dane do logowania. Chodzi mi mianowicie o to, czy istnieje opcja zmiany treści/tytułu dodanych już wpisów. Chodzi mi mianowicie o to, że mam stare wpisy z DLA - większość EMD i czy jest opcja zróżnicowania profilu linków poprzez DLA?

Nie ma opcji edycji wpisów DonLinkage. Prędzej zrobiłbyś coś takiego DonPosterem (ale tam gdzie skrypt katalogu na to pozwala np, Seokatalog).

Jest możliwość dodawania na czarną listę całej domeny? Przykładowo mam w bazie do wp comment adres domena.com/wpis1.php, a chciałbym żeby w przyszłości mi nie dodawało do żadnej podstrony danej domeny.

Ewentualnie żeby od razu przy harveście ją omijało.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Niestety nie ma takiej możliwości. Ale pomyślę nad czymś takim, ale nie obiecuję że wprowadzę. Mam teraz jeszcze kilka innych rzeczy w DonLinku do zrobienia :)

Mamy promocję na Premium Donlinkage.

Do piątku (7 luty) możesz skorzystać z promocji na Premium DonLinkage - 50% taniej!

1 miesiąc: 35 zł (43,05 brutto)

2 miesiące: 60 zł (73,8 brutto)

4 miesiące: 110 zł (135,3 brutto)

6 miesięcy: 150 zł (184,5 brutto)

12 miesięcy: 250 zł (307,5 brutto)

Standardowo można składać zamówienia przez formularz z zakładki PREMIUM. Z promocji tej zostały wyłączone gratisowe miesiące.

O premium przeczytasz w swoim DonLinkage w zakładce PREMIUM.

Jako że od jakiegoś czasu jestem posiadaczem donka mam kilka pytań

1. Jak do projektu dodać więcej tekstów np mam teksty z synonimami 250, 500, 800, 1200, 2500, 5000 znaków a w praclach i katalogach widze tylko ze jeden tekst można dodać chbyba że źle patrze?. I od razu powiem dałem tekst 2500 poszło w katalogi i co? i go poucinało tyle ile katalog przyjmuje znaków.

2. Dodałem w tekscie url <a href="https://www.strona.pl">fraza</a> w podglądzie ok jest hiperłacze i działa a jak wpis poszedł do katalogu to wszedzie widnieje <a href="https://www.strona.pl">fraza</a> zamiast frazy. Rozumiek katalog czy precel może nie przyjmowa linku ale czy donk w tedy nie powinien komendy <a href= ukryć lub pominąć?

I jeszcze kilka słów do instrukcji bo mnie bardzo rozczarowała jestem osobą niepełnosprawną i nie dowidze czy autor tej instrukcji nie mógł ją zrobić z dzwiękiem czyli po kolei jak co robi to i opowiada? Rozumiem że np po 2-4 tygodniach wszysto będzie w jednym palcu ale jako osoba która zaczyna woał bym widzieć i słyszeć.

ad1. Tak jak pisałem na mail :) Obejmujesz wszystko w klamry {tekst1|tekst2|tekst3}

ad2. DonLink nie wie czy dany katalog przyjmuje linki w opisie czy nie. Jeśli nie jesteś pewny, lepiej nie używać linków w treści (w zakładce katalogów).

Co do instrukcji:

Najważniejsze rzeczy jeśli chodzi o przygotowanie projektu są w menu "Opis obsługiwanych skryptów"=>"Opis skryptów"

Przed momentem podesłałem Ci jeszcze instrukcję w pdf (do starszej wersji 3.x, ale niewiele się tam zmieniło - idea jest ta sama praktycznie).

Gdybyś miał jakieś konkretne pytania śmiało pisz na mail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności