Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Warfas - działa nam - podeślij info do mnie na mail jeśli nadal jest problem.

@Seo tekst - podaj też info na maila - za minutę będę odpisywał na to co się zebrało na skrzynce od wczoraj :)

Pobierz paczkę aktualizacyjną, wrzuć pliki na serwer (podmieniając oczywiście) w trybie binarnym, otwórz adres update.php i zaloguj się ponownie - powinno być ok :)

@automatyk - nie dodałem ważnej informacji - żeby było testowane słowo jakie chcesz, musisz zmienić cron_proxycheck.php na cron_proxycheck.php?testowaneslowo=slowo

gdzie slowo to właśnie to wysyłane do Google.

@morelo - tak jak @jehowy napisał - wszystko jest OK :)

A dziś jeszcze nie odpisywałem na maile, bo jestem w trakcie całkowitej przebudowy DonLinkage - będzie nowy silnik (taki prawdziwy ;) - lżejszy, a dzięki temu będzie szybszy. Trochę to potrwa, ale myślę że efekt będzie że ho ho.

@morelo - nie rozumiem o co pytasz :) Skąd wziąłeś 10-20 na dobę? Podeślij na email informację o swojej instalacji - zobaczę to - może coś się zacięło.

@Seo tekst - poszło.

Informacja: trwają prace nad całkiem nowym systemem dodawania - będzie to już oficjalnie DonLinkage v5!

Dodawanie wpisów będzie przede wszystkim skuteczniejsze. Mocno wzrośnie skuteczność dodawania i rejestracji do wszystkich skryptów, między innymi do WordPress, Wiki.

Będzie też można dodawać do bazy adresy w dowolnej formie (do dowolnej podstrony katalogu, precla, forum), a nie jak do tej pory adres domeny głównej czy w przypadku guestbooków adresu z formularzem.

Co się jeszcze zmieni? Będzie większa dokładność raportowania, większa dokładność detekcji skryptów. Ogólnie będzie to milowy krok do przodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności