Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A jeszcze większym problemem jest to, że większość z webmini jest otwartych tylko na adderka eweblinka :( Robię jeszcze porównanie skuteczności dla easydirów.

Sprawdziłem przed momentem easydir i tu jest już różnica bardzo duża na korzyść v5.

Otóż v5 dodał więcej o... 550% w stosunku do v4!

Dla EasyDir podłączony był OCRdl i antigate. Tam, gdzie się da omijane są obrazki, a tam gdzie się nie da rozwiązywane.

A mógłbyś dorzucić jeszcze ripcaptche? Chyba najpopularniejszy ocr z hindusami na dzisiaj.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wygląda na to że będzie działało :) Dodam taką opcję przy v5.

Sprawdziłem dla google .co. uk , lang=en i wyszło dla frazy 'seo software' takie top 10:

www.advancedwebranking.com
www.traffictravis.com
seo-software-review.toptenreviews.com
www.webceo.com
moz.com
www.analyticsseo.com
www.matthewwoodward.co.uk
www.bruceclay.com
upcity.com
raventools.com

sport:

www.bbc.co.uk
www.skysports.com
www.theguardian.com
en.wikipedia.org
www.telegraph.co.uk
www.sportsdirect.com
www.independent.co.uk
www.sportengland.org
www.mirror.co.uk

DonLinkage na desktopa? Czy po prostu możliwość korzystania z donlinkage na lokalnym bez zewnętrznego IP?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności