Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląd jest nieco odświeżony. Ale w Seo nie chodzi o wygląd, poparz na awatary na Pio ;)

Nie zamierzam w najbliższym czasie zmieniać znacznie wyglądu przede wszystkim dlatego, że kod php jest zmieszany z htmlowym i musiałbym z tydzień to przerabiać.

https://i61.tinypic.com/2d77yol.jpg

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak już tak wszyscy robią "przesłuchanie", to się spytam czy v5 będzie chodziła trochę płynniej od 4? Wiem, że to zależy tez od hostingu, ale przy większej liczbie projektów to strasznie to działa. :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

To już wyjdzie w praniu - wydaje mi się, że teraz będzie lżej to wszystko chodziło. Ale jasne - bez dobrego hostingu przy dużej ilości projektów daleko nie zajedziesz.

Z tymi promocyjnymi cenami to różnie bywa - co jakiś czas jest. Myślę, że to dobry pomysł przy wydaniu v5 dać jakąś krótką promocję co by to temat bardziej nagłośnić :)

Trzeba poczekać do północy - wtedy dopiero pobierane są adresy do 'bazy wspólnej'. Jeśli pobrało DonPremium to i te publiczne też pobierze bez problemu, tylko tak jak napisałem o północy dopiero :)

Trzeba poczekać do północy - wtedy dopiero pobierane są adresy do 'bazy wspólnej'. Jeśli pobrało DonPremium to i te publiczne też pobierze bez problemu, tylko tak jak napisałem o północy dopiero :)

premium mam od 3 dni :) i niestety tych publicznych nie pobrało... :(

Jeszcze dopieszczam kilka rzeczy od strony panelu i udostępniam. Jutro - pojutrze będzie wersja beta v5 dostępna dla każdego. Pewnie jeszcze dużo rzeczy wyjdzie przy testowaniu przez chętnych użytkowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności