Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Premium pobiera się na 100%. Problem jest u Ciebie z tą darmową aktualizacją bazy która była ostatnio udostępniona. Zrób tak jak napisałem w poście: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/130557-donlinkage-najnowszy-automat-do-pozycjonowania/?p=1344742

Premium pobiera się na 100%. Problem jest u Ciebie z tą darmową aktualizacją bazy która była ostatnio udostępniona. Zrób tak jak napisałem w poście: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/130557-donlinkage-najnowszy-automat-do-pozycjonowania/?p=1344742

ok. Zrobiłem według tych kroków zobaczymy co teraz będzie :)

No panowie, już jutro będzie aktualizacja. Mam już praktycznie wszystko gotowe, wstępnie lista zmian które sobie zapisałem (jest tego tyle, że ciężko sobie wszystko przypomnieć, a nie zawsze notowałem):

[x] całkiem nowy system dodawania wpisów (mocno zwiększona skuteczność)

[x] całkiem nowy system rejestrowania kont

[x] obsługa dodawania do PKSI

[x] podpięcie do EasyDira, QlWeb, Wiki możliwości rozwiązywania obrazków

[x] word captcha dla wiki

[x] możliwość ustawienia priorytetów dla różnych ocrów

[x] możliwość ponownego wysłania (w sumie x3 do ocra w przypadku nieudanej próby )

[x] częstsze sprawdzanie odpowiedzi z zewnętrznych ocrów (skrócenie czasu oczekiwania na odpowiedź)

[x] możliwość korzystania z dowolnego zewnętrznego ocra z antigate API

[x] przebudowany moduł proxy (m.in. stronicowanie list)
[x] harvester - nowy cron automatycznie przenoszący do wybranych baz (cron_zharvestera.php)
[x] dodatkowe pola projektu (osobno dla każdego skryptu) + uniwersalne
[x] nowy plik speed.php
[x] speed dla rejestracji
[x] w projekcie adres z możliwością wyboru listy linków
[x] monitoring pozycji - możliwość wyboru języka google i domeny google (.pl,.co.uk,.com etc.)
[x] możliwość wyboru do harmonogramu jednego projektu różnych baz prywatnych - bez ograniczeń.
[x] Usunięcie zakładki "Bazy prywatne" z tworzenia/edycji projektu - wybór baz prywatnych do harmonogramu bezpośrednio z listy rozwijanej.
[x] przebudowany moduł grup harmonogramu (automatycznie usunięte stare grupy)

Co nie zdążyłem zrobić, a zostanie szybko wprowadzone:

[x] całkiem przebudować system tworzenia profilów (wysoki priorytet)

[x] przebudować harvester katalogów

Będzie to oczywiście jeszcze wersja beta - praktycznie wszystko zostało przebudowane.

W najbliższym czasie będzie też aktualizacja https://i4a.pl/ocrdl.php - nowe obrazki dla EasyDir oraz Qlweb.

Nie idzie, ale jest aktualizowanie tego pliku z panelu. A gdy będą dochodziły nowe skrypty, będzie on automatycznie aktualizowany o nowe prędkości - stare nie będą zmieniane.

Projekty zostaną, a ponowienie dodawania do nieudanych zadziała jeśli nie zostały wcześniej wyczyszczone raporty dla poszczególnych projektów. Ale i tak polecam używać ponawiania tylko do precli, do katalogów najlepiej dodawać od początku (o wiele mniejsze obciążenia serwera).

Robię "aktualizator" i świeżą wersję instalacyjną - będzie gdy tylko go skończę (do kilku godzin jeśli nie zatrzęsie się ziemia). Tak DonLinkage jest już gotowy - wszystko zdaje się działać jak należy.

A jakieś linki do świeżej instalki na maila przyjdą? :) Bo ja znowu będę od zera instalował...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności