Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest dostępna aktualizacja do 5.0.1:

DonLinkage 5.0.1:
24/05/2014
[x] wprowadzone opisy dla speed (Konfiguracja)
[x] cron_zhravestra.php - usuwanie katalogów pozostawia te w detekcji
[x] cron.php - poprawka sprawdzania statusu proxy
[x] cron_detector.php - poprawka związana z prędkością i rozpoznawaniem pksi
[x] cron_blacklist.php - poprawka związana z prędkością
[x] poprawione kopiowanie projektów

[x] poprawiony harvester

Jest rzeczywiście problem jeszcze z testowaniem proxy i z monitoringiem (wprowadzanie danych). Zaraz będzie aktualizacja do 5.0.2 z tymi poprawkami.

Co do wolnego działania panelu - jeszcze to sprawdzam. Dziwnie to wygląda, bo nie wszędzie jest ten problem. Powinno się to w miarę szybko wyjaśnić.

OK, dostępna jest aktualizacja do 5.0.2:

DonLinkage 5.0.2:
24/05/2014
[x] poprawa testowania proxy
[x] poprawa działania monitoringu pozycji

Na ten tydzień to by było tyle, do poniedziałku :D

U mnie jest taki problem, ze nie da się przestawiać opcji w proxy ---> konfiguracja

Cały czas wszystko jest wyłączone. Instalacja z nowej paczki.

----

Poradziłem sobie tak. Zainstalowalem donka 4.2, włączylem dodawanie przez proxy, zrobiłem aktualizację do 5.02. Dodałem proxy do postowania, wykryło je jako ok. Po wywołaniu cron.php komunikat:

Brakuje aktywnych proxy! Jeśli chcesz dodawać bez proxy zmień ustawienia w Moduły>>Proxy!

Doszły jakieś nowe crony?

Z tego co widzę to dwa:

cron_zharvestera.php - automatycznie kopiuje z harvestera do baz,

cron_zharvestera.php?usun=1 - ustawiasz gdy chcesz żeby adresy po skopiowaniu do baz były kasowane z harvestera

Wykonamy
projekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy.

Mam jeszcze takie wrażenie, że cron_raport.php zbiera adresy o wiele wolniej niż przedtem (mniej przy jednym wywołaniu). Przy 50 projektach robi się to problemem. Może dałoby się ustawić jakiegoś speeda również dla tej wartości? Chciałoby się zajechać vpsa :D

I jeszcze jedno dziwactwo:

W bazie 1028 WordPress zarejestrowanych. Statystyki dodań następujące:

udane - 1078

nieudane - 668

Ustawione 4 crony dodające wywoływane co minutę. Speed 15. max_execution_time w ustawieniach php to 55.

Dodaje często podwójnie. Po usunięciu zduplikowanych domen z raportu zostają 623 wpisy.

Dla porównania v 4.2, ta sama baza wp, ta sama konfiguracja wszystkiego:

udane - 834

nieudane - 209

unikalnych domen w raporcie - 822

U mnie to samo co u "Morelo" - coś się poknociło z licencją:

"Nie posiadasz licencji.

Uruchom plik cron.php (kliknij) - może jest przygotowana dla Cebie licencja."

:/

Chyba jeszcze nie do końca ta wersja nadaję się do użytku, puściłem same easy dir co chwilę komunikat "za długi/krótki opis" ręcznie odpalam przykładowy katalog biorąc opis z tego projektu bez problemu przechodzi. easydir (dodało 0 / 20000) :-/

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Nie :/ u mnie po kliknięciu wywalają się błędy:

"INSERT IGNORE INTO pytania (pyt) VALUES ('What is Rage of Bahamut's ingame currency? '),('What god resides in the Plane of Hate? ')You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 's ingame currency? '),('What god resides in the Plane of Hate? ')' at line 1"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności