Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Monitorowanie pozycji według mnie nadal nie działa prawidłowo.

Po aktualizacji pokazuje, że nie ma ich w top100 a innym softem sprawdzam i jest na 6 pozycji. (to nie wina proxy bo drugi program korzysta z tych samych proxy )

Dlaczego nie ma teraz podświetlania wiersza w kolumnach ? było to dobre jak się na telefonie sprawdzało :)

bilbord_opublikuj_mini.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@okazwloka co powiesz na to aby wprowadzić przy Wordpresach coś takiego jak, sprawdzanie czy jest możliwość publikacji jeśli nie ma, precel trafia na czarną listę, znacznie by to przyśpieszyło pracę, bo tak porejestruje donek w 20k preclach, ale co z tego skoro w 200 czy 300 jest tylko możliwość publikacji, marnuje się wtedy tylko czas, zamiast wykonywać jakieś pożyteczne zadanie. Opcja testowania możliwości publikacji po zalogowaniu jest dostępna chociażby w sofcie Miona BlogiSubmitter

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

@automatyk - musisz w moduły->proxy -> zakładka konfiguracji zmienić aby przy braku proxy dodawał. Czy mimo zmiany tego jest nadal błąd?

@morelo - przy aktualizacji tak pisze, bo jest mała zmiana. Ale po odświeżeniu crona powinno być już ok.

@automatyk - cron_raport.php nie był zmianiany. Ale mogę dać tam prędkość do ustawienia - nie ma problemu.
Problem z duplikatami rzeczywiście może się pojawiać przy większej ilości ustawionych cronów dodających - jeszcze nad tym popracuję.

@seogreen - Twój problem nadaje się na kontakt mailowy, zapraszam :)

@mlody0072 - podaj na mail przykład monitorowanej strony i frazy i na jakim miejscu powinna być. Podświetlanie wiersza przywrócę, gdzieś się zgubiło.

@crossxx - Jest taka opcja. Można to sprawdzić oczywiście dopiero po zarejestrowaniu i puszczeniu chociaż jednego pełnego projektu. Jeśli spojrzysz w logi są tam błędy typu "brak możliwości publikacji wpisu". Wystarczy te adresy przesłać na czarną listę i po sprawie. Najlepiej zrobić to tak:

- wchodzisz w logi

- eksportujesz błędy do arkusza kalkulacyjnego

- sortujesz po błędach

- kopiujesz adresy do moduły->czarna lista i gotowe.

Wprowadzę jeszcze możliwość przenoszenia adresów na czarną listę po typie błędu żeby było nieco łatwiej (nie trzeba będzie eksportować).

Ogólnie jeśl ktoś ma jeszcze jakieś problemy proszę o info.

Daj kontakt na maila - na forum tego nie rozwiązujmy bo zajmiemy 2 strony i wszyscy będą mieli dostęp do Twojego serwera :D

Ewentualnie możesz wywołać update.php i sprawdzić czy pomogło - jest szansa.

Jeśli komuś chodzi wolno panel, to doraźne rozwiązanie:

- proszę zamienić nazwę pliku z infodla[TU CyFRY]infodla.txt na infodla9983384342infodla.txt

Na następną aktualizację przeniosę to do bazy danych.

Logowanie się dłuży bo tego nie da się obejść :) Prawdopodobnie Twój serwer z Donlinkage ma bana na połączenia z pierwszym serwerem licencji i musi łączyć się z drugim (a to trwa).

@automatyk - musisz w moduły->proxy -> zakładka konfiguracji zmienić aby przy braku proxy dodawał. Czy mimo zmiany tego jest nadal błąd?

No ale ja chce dodawać z proxy :D Proxy są, mają status ok, ale się wyświetla komunikat o braku.

@automatyk - cron_raport.php nie był zmianiany.

To moze jakiś inny problem z tym jest. W każdym razie mam teraz wersje 5.02 i 4.2 w katalogu i przy 4 cronach + speed 15 w wersji 4.2 po dodawaniu do 1000 wp raport udane/nieudane jest w zasadzie caly, a w 5.02 okolo 200 pozycji jest.

Ok, sprawdzę to dokładnie.

A czy w folderze 'raporty' gromadzą się pliki (tam, gdzie wolniej zaciąga)?

Gdy tylko będzie wersja stabilna v5 dojdą nowe skrypty i zastanawiam się jeszcze nad modułem publikacji artykułów w różnych skryptach (WP,Joomla,Drupal etc.) - można by dokładnie określać jaki artykuł gdzie i kiedy ma trafić.

Po wejści w DLA, pokazuje mi się błąd:

Uruchom plik cron.php (kliknij) - może jest przygotowana dla Cebie licencja.

po kliknięciu, pokazuje się:

Brakuje aktywnych proxy! Jeśli chcesz dodawać bez proxy zmień ustawienia w Moduły>>Proxy!

Proxy są

Po wejści w DLA, pokazuje mi się błąd:

Uruchom plik cron.php (kliknij) - może jest przygotowana dla Cebie licencja.

po kliknięciu, pokazuje się:

Brakuje aktywnych proxy! Jeśli chcesz dodawać bez proxy zmień ustawienia w Moduły>>Proxy!

Proxy są

Rozwiązanie:

(gdy wyskakuje info o braku proxy): Proszę wejść w phpmyadmin i w tabeli config przy funkcji "brak_proxy" dać wartość "dodawaj_bez"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności