Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli komuś licencja nie chodzi, a nie pomaga: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/130557-donlinkage-najnowszy-automat-do-pozycjonowania/?p=1348186 - proszę dać znać na mail eukaonly@o2.pl

Cały czas mam otwartą skrzynkę :)

Im więcej osób poprze pomysł tym mniejsze opory będą do wprowadzenia tego :D

Ma być większa - oczywiście. Myślę, że do sprawy dodawania wpisów w v5 dopiero dochodzimy :) Jeszcze dzisiaj będzie aktualizacja z poprawkami - trochę tego się znalazło :)

PS. Duża aktywność :) Przy okazji aktualizacji dostałem 101 maili i na wszystkie odpisałem + tu na forum :D

Od razu będzie aktualizowało do najnowszej wersji - nie ma już takiej potrzeby od wersji 4.1.0

PS. Przy okazji aktualizacji dostałem 103 maile i na wszystkie odpisałem + tu na forum. Cały czas dostaję nowe maile :D

u mnie panel działa dobrze gdy żaden projekt nie jest uruchomiony, ale gdy tylko uruchomię projekt to zaczyna tak zamulać, że nie da się pracować i co chwilę sypie błędami 503.

w poprzedniej wersji skrypt nie generował takiego obciążenia, miałem 4 crony uruchomione i było ok, teraz zostawiłem tylko 1 crona a i tak jest kaszanka :/

duży plus ode mnie za wersje językowe monitoringu, choć czasem mam wrażenie, że źle sprawdza (sprawdzając ręcznie zupełnie inne wyniki, np. w google.cz język cs)

Jest wykryty błąd w monitoringu i sprawdza tylko w co.uk - już to mam poprawione, w dzisiejszej aktualizacji będzie to uwzględnione.

Co do obciążeń - na jakim serwerze masz Donlinka?

Ale tam można włączać crony tylko w nocy ;)

Przed momentem przyglądałem się kopii na tym serwerze, są uruchomione procesy i nic nie zamula (kilka kopii na jednym koncie).

Podaj na mail dostęp - może coś znajdę.

Może ja się wypowiem: nie ma zbyt dużej ilości katalogów/precli z obrazkami. Teraz trochę dojdzie przy updacie OCRa (głównie easydir i qlweb). Ogólnie jeśli zamierzasz dłużej pobawić się donlinkage to warto - updaty ocra są darmowe.

Jeśli jednak masz zamiar puscić kilka - kilkanaście projektów - lepiej wykupić sobie np. w antigate.com kilka tysięcy obrazków i to Ci pewnie starczy na długo.

Sama skuteczność rozwiązywania obrazków jest podana na stronie i4a.pl/ocrdl.php

Jest dostępna aktualizacja:

DonLinkage 5.0.3:
24/05/2014
[x] poprawa działania monitoringu pozycji
[x] poprawa modułu proxy
[x] poprawa odbierania maili dla drupal
[x] przywrócenie podświetlania wierszy w tabelach w panelu
[x] przyśpieszenie zbierania raportów
[x] rozwiązanie problemu z importowaniem pytań (zacinanie działania programu)
[x] rozwiązanie problemu z wolno działającym panelem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności