Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. To czas na kolejny test donek v4.2 vs donek v5.03 :D Żeby wyeliminować te wszystkie problemy z duplikacją ustawiony jest jeden cron i speed 15. Lista 1028 wordpressów zarejestrowanych w gsa ser. Występowanie linków sprawdzone w scrapebox link checker (przejechane dwa razy zaraz po skonczeniu dodawania).

donek v4.2

udane (logi) - 829

nieudane (logi) - 199

w raporcie - 829

znalezionych linków - 273

donek v5.03

udane (logi) - 621

nieudane (logi) - 407

w raporcie - 621

znalezionych linków - 239

Wniosek jest taki, ze donek v4.2 raportuje sporo wpisow ktorych tak naprawde nie dodal. Niemniej ostatecznie v5.03 ma nieco niższą skuteczność pozyskiwania linków w przyadku wp :/

@okazwłoka Na priv wysłałem ci listę wraz loginami i hasłami gdzie v4.2 dodaje a v5.03 nie. Kilka przejrzałem i czasem są to jakieś pomodyfikowane nieco wordpressy, ale mimo wszystko fajnie jakby dalej dało się dodać ;)

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki, naprawdę kawał dobrej roboty. Zgłoś się do mnie jeszcze na priv po Premium (podaj adres swojej licencji).

Oczywiście poprawię tak, żeby dodawał v5 również do tych które podesłałeś :)

Metoda dodawania w guestbookach została zmieniona i adres trafi na listęraportu tylko w przypadku potwierdzenia wystąpienia wpisu. Jednak będę szukał nowych guestbooków i będzie jeden uniwersalny guestbook obsługujący wiele skryptów. Jeden z tych obecnych (nie pamiętam który) ma praktycznie całkowicie zablokowane dodawanie.

Zaraz będzie aktualizacja poprawiająca błąd z zatrzymywaniem działania donlinkage/brakiem licencji + naprawione dodawanie wp-xmlrpc.

U mnie w cron_harv.php dalej jest błąd

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/***/domains/***/public_html/donlink/cron_harv.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 26
ILE: 0
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/***/domains/***/public_html/donlink/cron_harv.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 40

Array()

Array ( )

Eloszka! 

JEst jeszcze problem z plikiem pyt.txt - trzeba go usunąć. Już wrzucam na serwer aktualizację do 5.0.4 i problem jest już definitywnie rozwiązany :)

Skuteczność jeśli chodzi o easydir i otwartymini jest o wiele gorsza niż w poprzedniej wersji - tak jak zauważył kolega wyżej. Obecnie mam premium i przy dodawaniu donpremium dodaje bez ograniczeń nie zważając na to że mam ustawiony limit dziennych dodań... tym sposobem na jedną domenę jednorazowo masę linków sobie wygenerowałem :D.....

Jeśli chcesz możesz podesłać raporty z donpremium - pousuwam wpisy. Zaraz sprawdzę co to się dzieje że dodaje bez ograniczeń.

EasyDir akurat testowałem i wyszła ogromna różnica na + dla v5.

PS. U mnie trzyma wartości harmonogramu - podeślij do mnie na mail dostęp do swojej kopii donlinkage. Sprawdzę co jest grane.

Jest dostępna kolejna aktualizacja - powinno to rozwiązać już całkiem dotychczasowe problemy

DonLinkage 5.0.4:
27/05/2014
[x] poprawa działania harvestera
[x] ponownie: rozwiązanie problemu z importowaniem pytań (zacinanie działania programu)

[x] naprawione publikowanie xmlrpc

Powoli zabieram się jeszcze za dokładne testowanie skuteczności i poprawianie dodawania tam gdzie trzeba.

A co jest po podglądnięciu w przeglądarce pliku cron.php ? Może zacięło się :) Aktualizacja do 5.0.4 powinna pomóc. A jeśli nie to daj znać na maila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności