Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Też u was tak słabo wygląda skuteczność na publicznej bazie na wersji v5? Opisy są dobre, CS podpięty:

Skrypt Udane Nieudane %%

omnipress 2 7 22,22 %
easydir 4 1940 0,21 %
otwartymini 26 156 14,29 %
webmini 29 2425 1,18 %
donmini 23 247 8,52 %
freeglobes 16 686 2,28 %
qlweb 0 0 0,00 %
bazadon 0 0 0,00 %
guestbook1st 24 628 3,68 %
guestbook2nd 0 457 0,00 %
omnipress2v 0 45 0,00 %
donpremium 28 1 96,55 %

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ustawiłem przed momentem u @crossxx projekt testowy i poleciało bez ocra 298 wpisów do EasyDira i jeszcze nie skończył zbierać raportów (w v4 wchodziło ok 80 wpisów bez ocra). Jeśli możesz proszę potwierdź :D

Z rana zajmę się tym bo jest jeszcze jedna rzecz którą muszę poprawić, ale wpisy powinny bez problemu lądować już teraz w easydirach o ile zastosujesz się do wartości:

- tytuł najlepiej 2-3 słowa

- opis ponad 450 znaków

- 6 pojedynczych słów kluczowych

przy edycji projektu nie zapisuje opisu i tytułu dla QlWeb'a

Logowanie się dłuży bo tego nie da się obejść :) Prawdopodobnie Twój serwer z Donlinkage ma bana na połączenia z pierwszym serwerem licencji i musi łączyć się z drugim (a to trwa).

a to zmiana serwera przy V5 nastąpiła? bo chwilę przed aktualizacją wszystko śmigało.

Tak, wiem że nadal jest ten problem z tym nieszczęsnym plikiem i już do tego siadam.

Co do skuteczności - pokazałem, że dodaje nawet do 300 easydirów bez ocra. Ale możliwe, że gdzieś siedzi jakiś błąd przy specyficznym ustawieniu projektu - sprawdzam to.

CS domyślnie nie rozwiązuje captcha z easydirów, a jeśli to robi to ze skutecznością <5% (mi nie rozwiązało ani razu).

Będzie zaktualizowany opis do skryptów na dlhelp.i4a.pl bo trochę rzeczy się pozmieniało.

Jeszcze dzisiaj będzie kolejna aktualizacja. Przypominam, że jest to wersja Beta :)

Dopisałem, ale zajmę się tym gdy ogarnę to wszystko co do tej pory zostało wykryte :)

PS. Crona do czyszczenia proxy nie będę dorabiał bo jest taka opcja w pliku config.php (raz dziennie). A jeśli chcesz częściej to utwórz plik i ustaw niego crona:

<?php
include 'config.php';
connection();
$q = "delete from proxy where ban=1";
mysql_query($q);
?>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności