Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość R.U.Sure

Przypominam, że jest to wersja Beta :)

Oka, to zrób może taką informację w panelu DLA, że to beta: Dostępna aktualizacja: DonLinkage 5.0.4 BETA

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wysłałem do każdego użytkownika email z informacją że jest to beta i dam znać jak już będzie stabilnie.

Żeby zrobić tak jak piszesz musiałbym przerobić specjalnie skrypt i zrobić aktualizację :)

3 grosze ode mnie w sprawie easydirów

dodałem projekt mniej więcej z takimi samymi parametrami jak podawałeś na poprzedniej stronie i w większości katalogów wywala błąd Za krótki/długi opis

problem w tym, że gdy do tego katalogu ręcznie dodaje stronę kopiując dane z projektu więc identyczne parametry,strona się dodaje. Żeby zminimalizować ryzyko pomyłki do projektu dodałem nawet opis bez synonimów - efekt ten sam, donek nie dodaje, a ręcznie z tym samym opisem przechodzi

---

dziwna sprawa, do kilku katalogów udało się dodać i w każdym opis jest ucięty - w synonimach nie ma błędów, podgląd w projekcie generuje poprawny opis

Tak, był błąd - tak z godzinkę temu się do niego dokopałem, jest już aktualizacja (a nawet dwie):

DonLinkage 5.0.6 BETA:
28/05/2014
[x] rozwiązanie problemu z importowaniem pytań (zacinanie działania programu przy dodawaniu i rejestracji)

DonLinkage 5.0.5 BETA:
28/05/2014
[x] poprawa korzystania z pytań/odpowiedzi
[x] wymuszanie chmod 777 na katalog tempo
[x] easydir poprawione dodawanie (przycinanie długości opisu)
[x] poprawka zapisywania danych w projekcie (qlweb)

maszyna ruszyła ;)

tylko dlaczego w informacji na temat aktualnie uruchomionego projektu pokazuje co innego niż w rzeczywistości (w logach i raportach)?

Aktualnie dodaje projekt nr 55 (id grupy: 1) do easydir (dodało 21 / 500) | DonLinkage 5.0.6

tymczasem w raporcie jest już 115 linków

nie przeszkadza mi to w ogóle, ważne żeby faktycznie dodawał, ale trochę to dziwne

dodało 21 / 500

Nie obejmuje dodań gdy był wybrany wcześniej harmonogram, został usunięty i znowu dodany. Albo dodania były poprzedniego dnia.

Rzeczywiście wygląda na to, że już najgorsze mamy za sobą :) Obym nie zapeszał :D

@Okazwłoka proszę wypuść aktualizację do wyboru losowych kategorii, bez tego wszędzie tam gdzie trzeba wybrać kategorię jest skuteczność 0%

Lipa jest też niestety z raportami dodań baz prywatnych oprócz WP, same 0 (0 nie udanych, 0 dodanych) wszędzie na bazach prywatnych jakiś błąd to musi być

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Kolego @morelo - jak już wielokrotnie pisałem jest to wersja beta i takie kwiatki mogą się zdarzać. Masz najnowszą wersję 5.0.6? Tam ten błąd nie powinien już występować, bo nawet jeśli jakimś cudem znajdzie się błąd w składni zapytania, to nie zatrzyma on wykonania dalszej części kodu. Jak możesz zauważyć, codziennie oprócz niedzieli jest aktualizacja beta i pretensje (tak to odebrałem przez formę wypowiedzi) możesz sobie schować :D

Tak jak pisałem dorobię losowe wybieranie kategorii jeśli nie znajdzie się odpowiednia - aktualizacja będzie dzisiaj.

Sprawdzę bazy prywatne może rzeczywiście coś nie sprzęga.

PKSI po wczorajszej aktualizacji powinno ładnie dodawać (był mały błąd w generowaniu odpowiedzi do pytań logicznych).

guestbook2nd - prawdopodobnie to on ma wyłączone zgłaszanie wpisów - v4 nie sprawdza występowanie wpisu po wyslaniu formularza i stąd pokazuje jakieś tam ilości - ale faktycznie prawdopodobnie tam wpisów nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności