Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ten błąd znalazłem - przypadkiem dało mi się w mysql utf16 dla tego pola zamiast utf8 i nie wszędzie to przechodzi. Składam kolejną aktualizację, która rozwiąże ten problem. Jest też już rozwiązany problem z proxy oraz plikiem pytań.

Aktualizacje nie wszędzie przeszły pomyślnie z powodu powyższego błędu - tak naprawdę nie zaktualizował się numerek wersji donlinkage i te pola dla qlweb.

Zaraz będzie dostępna kolejna aktualizacja:

DonLinkage 5.0.7 BETA:
30/05/2014
[x] rozwiązanie problemu z działaniem proxy
[x] rozwiązanie problemu z weryfikacją licencji
[x] poprawka zapisywania danych w projekcie (qlweb)
[x] poprawka importowania pliku speed.php
[x] poprawka dodawania wpisów do WordPress

Jutro postaram się wrzucić aktualizację dodawania (wybieranie losowych kategorii).

Prawdopodobnie do tygodnia będziemy już mieli stabilną wersję.

Nie nadpisuje się - a przynajmniej nie powinien - nie ma go w paczce aktualizacyjnej.

Jedynie musi się nadpisać raz przy przejściu z v4 na v5.

U mnie po aktualizacji do 5.0.7 również ten sam błąd "Unknown column 'tytul_kat_qw' in 'field list'" pojawia się przy zapisywaniu projektu, albo gdy wybierze się podgląd przy już zapisanym projekcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności