Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

ad1 - https://donposter.pl ( a nie do donprecel) - osbługa skryptów donposter.pl/moduly.php

Dodatkowo w donposter można pisać własne moduły dodające/rejestrujące/odbierająe maile i robiące co zechcesz (z pominięciem wykonywania js).

ad2 omnipressy są na wymarciu

Jest dostępna aktualizacja DonLinkage:

DonLinkage 5.0.8 BETA:
3/06/2014
[x] rozwiązanie problemu z działaniem proxy
[x] rozwiązanie problemu z zatrzymywaniem działania
[x] poprawione przenoszenie katalogów między bazami
[x] poprawione wyświetlanie katalogów z czarnej listy

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moze integracja donpostera z donkiem i tylko abonament na uzywanie funkcji odpalania wlasnych modulów? Tylko przydalaby sie mozliwosc pisania modulow bez oplaconego abonamentu i np mozliwosc wywolania tylko crona testującego je, ktory dodawalby jeden wpis na minute lub coś w tym stylu. Takie luźne pomyły ;) Ewentualnie rozdawanie donpostera właścicielom donka za darmo i czerpanie korzysci tylko z abonamentu + ten cron testowy :P To by było nawet logiczne.

Ja tam bym donpostera przytulil, ale wlasnie boje sie że pierwszy modul powstanie i juz się abonament skończy, mimo że znam php jako tako i umiem skrypt rejestrujący i dodający machnąć od zera. Tylko się człowiekowi nie chce robic tej calej otoczki co w donku i donposterze, skoro juz ktos to zrobil :/ Taki pracowity jestem ;)

U mnie działa. Zawsze możesz ściągnąć i potestować. Jak coś znajdziesz, na pewno #oka szybko poprawi. Za jakiś czas pewnie będzie można dopisać "stab".

Z drugiej strony pytasz o wersję stabilną po 2-3 godzinach od updatu gdzie jeszcze wszyscy pewnie nawet nie sciągneli poprawki.

To jeszcze wersja beta oczywiście - ale błędów poważnych na razie nie wykryto :)

DonPoster będzie raczej dodawany do DonLinkage do opcji Premium na czas trwania tego premium - Premium jest już bardzo popularne i naprawdę dużo licencji DonPostera trafi do użytkowników.

Najpierw chcę zobaczyć jak to będzie funkcjonowało przy tej opcji i jeśli temat DonPostera się ruszy, wtedy kolejny krok.

Raporty - powinno działać. O co chodzi z wyświetlaniem raportów? Nie zbiera ich dalej? Nawet dla nowych zadań?

Dzisiaj zajmuję się przerobieniem dodawania z losowym wyborem kategorii.

Mam pytanie do innych userów

odnośnie działania proxy z ProxyMarket-u

Pisałem do Okazwłoka i jakoś nie widzi problemu

Proxy - tak jak pisałem wcześniej, API z proxymarketu, pakiet 30, wiec powinien codziennie stos zwiększać sie - tak bylo zawsze, a teraz od jakiegoś czasu wskazuje (po ręczmy sprawdzeniu działających) zaledwie 5-6 proxy - tez tak macie?

------------------------

I mam pytanie odnośnie skryptu Donini w wersji 1 i 2

- czym sie różną pod względem zródła html?

- czy takimi samymi footprintami sie je szuka?

- czy mogę dostać przynajmniej jeden adres w wersji v2?

i mały żart - "Zlecę wypoziomowanie strony www sklepu"

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Proxy - tak jak pisałem wcześniej, API z proxymarketu, pakiet 30, wiec powinien codziennie stos zwiększać sie - tak bylo zawsze

Może proxy padają i program je usuwa dlatego ilość się nie zwiększ.

Ja mam jeszcze prośbę jak by dało się dodać licznik ilości proxy na górze dobre, nie dobre pod google i do postowania.

Teraz mam 30 stron proxy i nie wiem ile dobrych ile nie dobrych.

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności