Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdź prędkości w zakładce Konfiguracji.

Z profilami jeszcze to trochę potrwa, więc w najbliższym czasie raczej nie. Tak początkiem lipca powinno być gotowe.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jest - będzie to przebudowane - zaplanowane było na mniejszą ilość pytań - a się ich namnożyło że hoho. Tak samo aktualizacja pytań będzie masowa bo teraz ekran ucieka po aktualizacji i trzeba szukać miejsca w którym się skończyło.

Proxy do postowania nie używam - więc nie napiszę. Mam niezaspamowane IP i daje czadu bez. Może ktoś Ci coś poleci.

Co do proxy google, jest proxylive.pl (w zakładce "Api proxy" jest 10% rabatu na pakiety), jest proxymarket.pl

Innych nie używałem.

u mnie panel działa dobrze gdy żaden projekt nie jest uruchomiony, ale gdy tylko uruchomię projekt to zaczyna tak zamulać, że nie da się pracować i co chwilę sypie błędami 503.

w poprzedniej wersji skrypt nie generował takiego obciążenia, miałem 4 crony uruchomione i było ok, teraz zostawiłem tylko 1 crona a i tak jest kaszanka :/

ten problem u mnie nadal występuję. przy włączonym dodawaniu co chwilę sypie błędami 503, nie da się normalnie pracować

zaszły jakieś większe zmiany w pliku cron.php w wersji 5? wcześniej naprawdę nie było żadnego problemu i wszystko ładnie śmigało

Całość dodawania została całkowicie zmieniona - stąd może tak być że niektóre serwery dziwnie się będą zachowywały - problem nie występuje u wielu osób. Napisz do mnie na PW na jakim hostigu masz zainstalowany - zainstaluję tam i potestuję - może to jakaś błahostka, a może problem nie do rozwiązania.

hekko/jupe/unixstorm/laohost/kylos

- przed ewentualnym opłaceniem konta lepiej sprawdzić czy obenie działa.

Dałoby radę wprowadzić, aby nie rejestrowało po raz kolejny do WP, który jest już zarejestrowany w jakiejkolwiek innej bazie? Do tej pory wydawało mi się, że tak to działa, ale nadal znajduje kilka duplikatów. Co więcej, duplikaty te, są losowe, to znaczy, czasem zarejestruje, czasem nie zarejestruje i nie wiem od czego to cholera zależy. Najlepiej by było, gdyby nie rejestrowało i jakiś sposób na szybkie czyszczenie bazy z duplikatów.

Mogę przygotować jakiś przycisk który usunie adresy do rejestracji jeśli są już zarejestrowane.

Najlepiej korzystać z "rejestruj do nieudanych", bo tak wszystko leci od nowa i jeśli masz zmienione dane zarejestruje po raz kolejny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności