Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie problem jest taki że jednym duplikaty przeszkadzają, a inni chcą :) Będzie przycisk usuwający duplikaty.

@okazwłoka jeszcze jedna rzecz która na pewno się przyda ... 70% w twojej bazie katalogi easydyr,webmini mają bana :D (Nie piszę że to twoja winna :) ) Może by warto dorobić sprawdzanie site albo coś w tym stylu ? Po co dodawać do zbanowanych katalogów ? Wiem że dodanie zależy od bazy i sami sobie tworzymy bazy aby dodawarka była bardziej skuteczna... Ale sądzę że w tych czasach (banów) przydałaby się taka opcja

Więcej oznacza więcej, mniej oznacza mniej. Czyli jeśli chcesz przesuwać tylko te zbanowane, to:

"mają mniej udanych dodań niż 0 i więcej nieudanych niż 0 lub/i są [x] niezaindeksowane"

Pierwszy warunek o ilości dodanych/niedodanych nigdy nie zostanie spełniony (nie będzie mniej udanych niż 0).

No i do sprawdzania indeksacji niezbędne aktywne proxy dla google (moduły->proxy).

Oka, zaobserwowałem bardzo duży problem. Dodawanie precli:

Tytuł1#tytuł2

Precel1

#

Precel2

Nie działa. Dodając je osobno jeden w kategorii uniwersalne, drugi pod wordpressy wyświetla prawidłowo. Dodając w ten sposób jest tragedia. Już dawno pisałem o tym, że dodawanie precli w ten sposób jest naprawdę trudne i według mnie uciążliwe. nie dość, że nie działa prawidłowo, to dzisiaj straciłem na to 1,5 godziny i w końcu porzuciłem temat bo {precel 1}|{precel 2} też w ogóle nie działa!!

Czy dodając jeden tekst do "Uniwersalne", drugi do "WordPress", będzie mi losowało z obu??

A jak Ci ma działać coś takiego: {precel 1}|{precel 2}

Prawidłowo musi być tak: {{precel 1}|{precel 2}}

Rozdzielenie hashami sprawdzę. Pamiętaj, że to beta i takie błędy są jeszcze możliwe. Chyba że używasz v4 - ale tam problemu nie było.

Jeśli dasz do wordpress to nie będzie brało z uniwersalnego. Wszystko masz wyjaśnione gdy najedziesz na pomoc [?] przy uniwersalnym:

Ten tytuł będzie pobierany, jeśli nie zostanie wypełniony tytuł dla konkretnego skryptu. Możesz posiłkować się dowolną ilością synonimów (również zagnieżdżonych) w formacie: {Tytuł 1|Tytuł 2}. Możesz też przypisać konkretny tytuł do treści, wystarczy oddzielić poszczególne tytuły znakiem # - pamiętaj aby podać identyczną ilość wersji tytułów i treści w przypadku użycia znaków #. Najlepiej jeśli tytuł będzie miał 3-30 znaków.

@Oka jestem zatrwożony jak bardzo skuteczność wzrosła (na razie oceniam na podstawie easy dir)

i teraz nie wiem czy to dobrze czy źle, bo oznacza, że wcześniej wykorzystywałem 10% potencjał softu

Easydir kiedys public 3%, teraz public 32%

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Dokładnie, można wyciągnąć sporo. Po co miałem dorabiać nowe skrypty jak z tych obecnych można wyciągnąć jeszcze więcej. Ale nie oznacza to że nie będą dochodziły nowe - wręcz przeciwnie.

Już dzisiaj będą poprawki - jest kilka rzeczy poprawionych w panelu i dodawaniu. Co do postępu w skuteczności easydir jest naprawdę ogromny.

Za moment będzie aktualizacja donlinkage:

DonLinkage 5.1.0 BETA:
26/06/2014
[x] naprawione ponawianie do nieudanych
[x] rozwiązanie problemu z wp-comment, rapid i wp-xmlrpc
[x] otwartymini - rozwiązanie problemu z kodowaniem znaków
[x] poprawka w webmini
[x] poprawione dodawanie do seokatalogów
[x] dodane wyświetlanie po ilości czarnej listy
[x] poprawka włączania testowego premium
[x] dodana opcja czyszczenia zarejestrowanych już adresów z adresów do rejestracji
[x] poprawa działania hashów w danych projektu
[x] detektor - poprawka dla pksi
[x] filtrowanie niepoprawnych adresów w detektorze

edit. ok, aktualizacja wrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności