Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ogólnie DonLinkage ma dobrą skuteczność - ale będzie miał jeszcze większą.

Myślę że przy następnej aktualizacji będzie to juz wersja stabilna.

Zaobserwowałem takie coś.

Po dodaniu nowych adresów do danej bazy donek automatycznie ponawia dodawanie.

Otóż powiedzmy że mamy 4 różne bazy prywatne word press.

Nowe adresy dodaję tylko do jednej z tych baz.

A donek próbuje ponowić dodawanie do każdej z 4 baz pomimo tego że adresy zostały dodane tylko do jednej.

Ogólnie przy dużej ilości aktywnych projektów lekko marnują się wywołania crona.

Da się coś z takim czymś zrobić ?

Pozdrawiam,

P.

To jest moja mała stopka ;)

mam pytanie do uzytkownikow, którzy maja serwer na jupe, czy wam tez zacina sie przy logowaniu,

u mnie logowanie trwa 30 sek.

Niby Oka mówił, że " Prawdopodobnie serwer z Donlinkage ma bana na połączenia z pierwszym serwerem licencji i musi łączyć się z drugim (a to trwa).", ale zgrało się to co do minuty z aktualizacją do v5.

mam pytanie do uzytkownikow, którzy maja serwer na jupe, czy wam tez zacina sie przy logowaniu,

u mnie logowanie trwa 30 sek.

Niby Oka mówił, że " Prawdopodobnie serwer z Donlinkage ma bana na połączenia z pierwszym serwerem licencji i musi łączyć się z drugim (a to trwa).", ale zgrało się to co do minuty z aktualizacją do v5.

U mnie podobnie i również przed v5 było znacznie szybciej...

Wykonamy
projekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy.

Z tym długim logowaniem sprawa jest tak jak pisałem - połączenie nie przechodzi do jednego serwera i czeka na połączenie z drugim.

Ale jeśli panel działa kiepsko - to jest już inny problem jeszcze niezidentyfikowany niestety.

@san - jeśli nadal masz ten problem podeślij do mnie info na mail

Warfas@ - w końcu to dodam :) Ale daty będą widoczne tylko dla eksportowanych raportów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności