Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@morelo - donpremium jest niezależne i możesz ustawić samo donpremium - jest to bez znaczenia.

@adis168 - sam adres wystarczy tylko po części - są 2 typy donpremium i w jednym katalogu da się usunąć po url, w a drugim niestety trzeba mieć dokłany adres z raportu. Jeśli podasz - usunę bez problemu.

Nowy wygląd donlinkage:

https://s14.postimg.org/e3ghvmcsh/nowydla.jpg

Mam nadzieję, że większości przypadnie do gustu, choć pewnie bez narzekań się nie obejdzie :)

Ogólnie to chciałem Ci bootstrapa (to na nim jest oparty nowy wygląd? w każdym razie nim "zalatuje" ;) ) polecić już dawno temu, bo uważam, że najsłabszą stroną Twoich aplikacji jest... wygląd właśnie. Na szczęscie on jest najmniej ważny bo nie wpływa jako tako na działanie aplikacji.

A Bootstrapa każdy zna nawet jak nie wie co to i do aplikacji webowych nadaje się wg mnie doskonale.

Zaraz puszczę aktualizację, która powinna rozwiązać ten problem. Jeszcze tylko odpiszę na maile i przygotowuję tą aktualizaję - mam nadzieję że już całkowicie to rozwiąże problem.

@morelo - na razie nie planuję tego wprowadzać. Możesz teraz jakimś darmowym narzędziem sprawdzić sobie PR i pogrupować w bazach prywatnych po PR.

@batbat - nie jest mi znany. Jeśli możesz podeślij na PW lub mail adres strony i frazę/frazy. Sprawdzę co się dzieje.

Update ten jest zrobiony już od 2 dni, ale zapomniałem zmienić cyferkę na serwerze :( Już powinien być dostępny update.

To już powinno rozwiązać problem - gdyby jednak nie, proszę o info.

Możliwe, że jeszcze dzisiaj będzie dostępna aktualizacja z nowym wyglądem DonLinkage. Oprócz wyglądu w panelu zostało całkowicie zmienionych kilka rzeczy, w tym m.in. harmonogram, zakładka katalogów.

trzeba sprawdzić speed w zakładce konfiguracji i czy cron na detector jest dobrze ustawiony. Możesz dodatkowo otworzyć adres z detektorem w przeglądarce i zobaczyć co się dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności