Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spory czas nie korzystam. Jakość zupełnie spadła, na bazie publicznej nawet dupnej zapleczówki żal dopalać bo ruch rośnie do 4-5 dnia na nisze po czym fiu w dół :). Zresztą ilość dodań nie powala 300-400 sztuk w czym WP praktycznie 10wpisów tylko robi. Speed jest na max 5 we wszystkim. IP mam prywatne, także nie wiem w czym problem. Czy po prostu program odpadł z gry?

Dbajcie o jakość publicznej bazy, interesuje mnie ilość dodań z CS w DONLINKAGE na bazie prywatnej (PŁATNEJ)? Ile uzyskujecie wpisów? Tak średnio, wiem, że w dużej mierze zależne jest to od długości artykułów ipt.

Odnośnie zakładania profili na forach, ta funkcja w ogóle u was żyje?

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

@karol_marczak - po prostu bazy publiczne są bardzo mizerne. Każdy chce dodawać, ale nikt nie chce stawiać. Dużo osób ogólnie korzysta z donlinkage do własnych baz prywatnych. W samej opcji premium masz 800 katalogów DonPremium + zawsze coś wpadnie do bazy wspólnej.

Dodawanie działa dobrze - dodaj ręcznie - jeśli Ci się uda, a Donlinkage polegnie - podeślij adres. Sama skuteczość DonLinkage została mocno podniesiona (między innymi easydir to kilkaset procent różnicy :)

To że jest mało dodań to jedynie problem braku miejscówek.

Po urlopie (16 sierpień) będzie aktualizacja o profile + całkiem nowy wygląd. Teraz nie chcę wprowadzać bo nie będę miał jak naprawić ewentualnych błędów.

Dzięx, mam właśne bazy właśnie.

A powiedz mi jak to jest w tym premium, dajecie PROXY/ŁAMACZA CaptchaSnipcher do dyspozycji/KATALOGI? Czy CaptchaSnipcher swój też musi być?

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

Premium:

- codziennie aktualizacja bazy (to co się uda znaleźć i zweryfikować - wszystko z automatu, wp sprawdzane tylko pod względem możliwości rejestracji)

- dostęp do minimum 100 katalogów donpremium (aktualnie około 800)

- kilka proxy

- moduły: generator artykułów i backlink checker.

Nic więcej.

A w aktualnej bazie premium, znajdują się z publicznej czy są o te donpremium powiększone ilości (z różnych skryptów)?

Uruchom sobie test na 7 dni (jest pełny dostęp) i będziesz wyszystko wiedział :) Pytania nie zrozumiałem więc tak odp ;) Ogólnie baza premium miesza się ze wspólną.

Gdzie w programie bądź bazie danych znajdują się wartości bran pod uwagę przy czarnej liście, tzn. mam ustawione:

Przesuwaj automatycznie katalogi na czarną listę, które:
mają mniej udanych dodań niż 2 i więcej nieudanych niż 10

I gdzie mogę znaleźć informacje odnośnie danego katalogu, ile ma udanych prób i ile nieudanych, jak rozumiem te wartości powyżej są dla wszystkich grup, a nie tylko dla jednej?

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Hej

Czy może ktoś mi podesłać linka do instalki Donka? Oka na urlopie do 15 :kwasny:

Z góry dziękuje.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Wróciłem, właśnie zaczynam odpisywać na maile. Dużo ich, proszę o cierpliwość.

@crossxx - dane są pobierane z tabeli raporty - wszystko jest przeliczane w locie.
Nie da się tak po prostu sprawdzić konkretnego katalogu na zawołanie (mogę taką funkcjonalność dorobić bez problemu). Jest taka możliwość jedynie przez logi danego projektu - robisz eksport z ilością nieudanych i szukasz tam odpowiedniego katalogu. wartości dla wszystkich grup.

@monsignore - najlepiej to testować. Bo nawet w jednym hostingu na jednym serwerze może być ok, a na innym jakieś problemy.
podesłałem
@freelancerSEO - podsyłam na PW

okazwłoka, ni mam licenzji, znaczy tak mi ( dopomoz Bog:) pisze donlinkage. nic nie pomaga. a przecie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności