Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hehe to ja poczekam z aktualizacją wobec tego, choć ciekaw jestem nowej wersji ;P... BTW dzięki @okazwłoka za popatrzenie na moją instalację, po odpaleniu cron.php i kliknięciu później w link "odblokowujący" DLA ożyło :)

Pozdrawiam

Jarek

Kliknij na ilość udanych nieudanych i zrób eksport - tam będą wyszczególnone błędy.

O kurde, chyba widzę co zepsułem. Proszę posprawdzać czy dodawanie po proxy jest włączone. Prawdopodobnie zostawiłem w paczce pliki odpowiedzialne za dodawanie przez proxy. W tym przypadku trzeba wejść w moduł proxy i wyłączyć.

Został wykryty jeszcze jeden błąd przez użytkownika - przy edycji projektu znikają niektóre dane z seoków i pingów. Za 5 minut będzie do tego poprawka.

@seogreen - jak masz jeszcze w "starym ubranku" to możesz już aktualizować do 5.1.7, u mnie przebiegło bez problemów.

Mam wrażenie, że ta wersja mniej obciąża serwerek :) W porównaniu do starej wersji, tej nie da się przeglądać na smartfonie (nawet w przeglądarce z wersją desktopową), na tablecie jako tako.

Potwierdzam, trzeba ustawić proxy :)

Co oznacz w konfiguracji proxy:

glyphicon glyphicon-remove-circle ?

+ aktualziacja bez problemów

- jestem na NIE dla nowego wygladu - stary był OK wszytko wiedziałem gdzie jest (wystarczyło go odświezyć)

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zmiany nie są takie drastyczne. Menu zostało przeniesione z góry na bok, a reszta to praktycznie kosmetyczne zmiany. Niektóre moduły tylko są drastyczniej zmienione (np katalogi, harmonogram). Do nowego wyglądu trzeba się niestety przyzwyczaić.

@wmp3 - a jakie błędy tam masz? Do jakich katalogów próbujesz aktualnie dodawać?

glyphicon glyphicon-remove-circle - a został jakiś kawałek którego nie powinno być. Usunę go zaraz.

Co do przeglądania na małych ekranach - tego nie brałem pod uwagę. Pomyślę coś nad tym.

Jasne, daj dostęp - sprawdzę to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności