Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok, sytuacja opanowana. Po aktualizacji będzie dodawało. Jest dostępna wersja 5.1.8 beta:

[x] poprawka dodawania wpisów
[x] poprawka do edycji projektu

@pawlos83 - dokładnie - był problem z polem adresu katalogowanej strony (brał cały czas z listy linków, nawet jeśli opcja nie była wybrana).

Dzięki wszystkim za czujność.

Nie powinno się to wyświetlać i nigdzie tego nie widziałem :) To folder z plikami donlinkage. Jak Ci to przeszkadza podeślij dostęp do ftp - zobaczę to.

Nie wiem czy tak dawno nie aktualizowałem donlinkage, ale widzę kilka nowych funkcjonalności jak np. eksport bazy katalogów z kontami - już nie trzeba grzebać w bazie danych. Nowy wygląd też mi się podoba :piwo:

Też nie widzę podlądu projektu, też wyświetla mi się info w dolnym lewym rogu. Dodawanie do WP szybkie :) jak nigdy.

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności