Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cieszę się, że większości się podoba nowa wersja :D

Sorki że dzisiaj nie odpisywałem, dzisiaj nie znalazłem czasu. Z rana będę odpisywał.

Faktycznie z podglądem jest coś nie tak - sprawdzę to.

a teraz mała aktualizacja, ale ważna dla tych, którzy dodają do seokatalogów: znikały przy edycji kategorie. Teraz problem rozwiązany.

DonLinkage 5.1.9 BETA:
28/08/2014
[x] poprawka do edycji projektu (kategorie w seokatalogach)

Sprawdzę to.

edit. U mnie działa. Jak możesz podeślij na mail dane do swojego donlinka. Z tym że teraz wychodzę i będę za 2-3 godzinki.

Dokładnie, na home niestety nie pójdzie (nie wiem jak na vpsach home, ale na kontach www nie ma szans) - jakiś czas temu wprowadzili ograniczenia.

PS. Przypominam, że końcem sierpnia kończy się promocja na premium.

PS2. Temat DonLinkage na PiO wczoraj miał 3 lata :D - przez ten czas trzymamy się zasady 'darmowe aktualizacje' i trzymać się będziemy. Niezadowolonych użytkowników mógłbym policzyć na palcach jednej ręki, no może w porywach na dwóch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności