Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

laohost - jeśli działa bez problemów to ok :) Bywały tam problemy.

Aktualizacja idzie od razu automatycznie do najnowszej wersji.

Z góry wszystkich przepraszam ale nie daje mi to pracować:

Nie jestem fanem dodawarek, wujek Google też.

Graffi Wszedłeś na forum, zarejestrowałeś konto, wybrałeś temat Oki i akurat tu musiałeś napisać jakąś głęboką myśl ? Brawo tylko c$%j nas obchodzi czy jesteś fanem automatów czy nie, co innego gdyby to był temat o dodawarkach, ich skuteczności albo ich wykorzystaniu w pozycjonowaniu a to jest temat o jednym z softów i powiedz mi co Twój post wniósł do świata automatów bądź samego DLA? Pewnie odpowiedź będzie oczywista, ale kur%@ któryś raz czytam ten post i dalej nic nie ogarniam... :glupek2: reasumując załóż temat w dziale pogaduszki bądź dowcipy i tam nabijaj posty pozdrawiam

Ps. Gratki Oka i powodzenia w dalszym rozwijaniu DLA (:

Dzisiaj postaram się wypuścić aktualizację naprawiającą podgląd :) Męczę też jeszcze te profile.

W najbliższym czasie dojdzie osługa generatora synonimów https://www.forum.optymalizacja.com/topic/199332-generator-synonimow-online-synonimi4apl/ - będzie sprzężone przez api - przy każdym polu będzie można generować synonimy jednym kliknięciem.

Będzie też aktualizacja DonLinkage z tym podglądem i kilka popraweczek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności