Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Informacje o bazie podam przy aktualizacji.

Już praktycznie mam gotowe, skuteczność dodawania do WordPress została bardzo mocno podniesiona, będzie teraz obsługiwać również najnowsze WP. Jutro będzie aktualizacja na 100%.

Aktualizację mam już gotową. Jeszcze muszę przygotować plik update, bazy katalogów i będzie gotowe do wysłania.

Przy aktualizacji podam ilościowo ile można wyciągnąć wpisów na domyślnej bazie.

Została mocno poprawiona skuteczność dodawania do WordPress oraz EasyDir.

Przypomniam, że po aktualizacji będzie obowiązywała nowa, wyższa cena.

Bardzo dobra wiadomość na początek dnia!

Chyba każdy czeka z niecierpliwością na aktualizacje która ukaże nowe oblicze DONLINKAGE'a:)

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

Będą raczej jakieś okazjonalne zniżki dla wszystkich. Jeśli chodzi o zniżki dla posiadaczy innych skryptów typu DonPrecel etc. to już niestety było mnóstwo czasu na podjęcie decyzji i kupienie w bardzo dobrej cenie. Na pewno jakieś tam zniżki będą typu 10-20%, ale na pewno nie więcej.

Nowa cena, jeszcze ostatecznej ceny nie ustaliłem. ~300 pln netto.

@jehowy

Też bym był za symboliczną opłatą za update'y. Np. ~30PLN, a efekt skali przynosiłby Ci konkretny zarobek.

Wszyscy na tym skorzystamy. Ty będziesz miał motywację do pracy, a my co raz lepszy soft.

Może jakaś sonda @okazwloka. Myślę, że pomysł warty zastanowienia. Poprawki za free, ale jakieś konkretne, nowe wersje za ustaloną kwotę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności