Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

@ okazwłoka

Stworzyłem sobie bazę prywatną WP wrzuciłem tam np. 1000 adresów i po dodaniu projektu otrzymałem 100 linków. Czy nie można teraz stworzyć drugiej prywatnej bazy WP i wrzucić do niej tylko tych 100 adresów, z których pozyskałem linki aby nie mielić cały czas wszystkich adresów?

Chciałem też rejestrować WP ale po odpaleniu w przeglądarce crona mam komunikat: "Źle odczytane dane rejestracyjne do tego WP."

Ilość WP do rejestracji się nie zmienia. Co może być przyczyną?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w konfiguracji OCR, chcąc sprawdzić czy działa OCRdl po kliknięciu na test wywala z okna OCR ....

wiec nie wiem czy działa ....

W zakładce baza adresów do rejestracji mam bardzo dużo adresów.

Jak skopiować je do rejestracji?

W zakładce rejestracja pisze iz nie ma co rejestrować ...

@amon - nie ma problemu z usuwaniem - ale lepiej przesunąć na czarną listę, bo już taki katalog drugi raz nie dodasz/sharvestujesz. Po to właśnie czarna lista została stworzona.
Ogólnie zostanie wprowadzone przesuwanie katalogów na BL po błędach.
OCR - wywala z zakładki, ale po kliknięciu w zakładkę OCR będzie tam info.
W zakładce rejestracja kliknij rejestrację do nieudanych - ewentualnie od początku (widocznie rejestracja już przeszła przez wszystkie adresy).

@Bestek - też takie coś będzie wprowadzone - już ktoś o tym wspominał (chyba na maila).
"Źle odczytane dane rejestracyjne do tego WP." - możliwe, że po prostu jest jakiś mail bez danych wp (np. jakaś reklama) lub standardowy mail ma zmienioną formę.
"Ilość WP do rejestracji się nie zmienia." - adresy z bazy do rejestracji nie są kasowane - zobacz na ilość do końca.

U mnie nadal nie działa ta czarna lista, trzeba ten problem rozwiązać bo to już trochę irytujące jest kiedy po 20 przebiegach i ustawieniach po 10 błędach przeność na czarną listę nie przenosi, traci się zasoby serwera oraz czas bo wykonuje tą samą pracę, a i tak efekt zerowy.

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Jakie masz ustawione wartości i co się wyświetla po wywołaniu crona czarnej listy? U mnie to działa, u innych użytkowników też. O ile się nie mylę u Ciebie też to działa z tego co widziałem (ustawiona większa ilość nieudanych niż projektów).

@Bestek - też takie coś będzie wprowadzone - już ktoś o tym wspominał (chyba na maila).

Czyli teraz jak mam bazę 10 000 WP a udane są dodania tylko do 100 to w drugim projekcie muszę znowu jechać całe 10 000, a nie tylko te 100?

"Źle odczytane dane rejestracyjne do tego WP." - możliwe, że po prostu jest jakiś mail bez danych wp (np. jakaś reklama) lub standardowy mail ma zmienioną formę.

"Ilość WP do rejestracji się nie zmienia." - adresy z bazy do rejestracji nie są kasowane - zobacz na ilość do końca.

Źle napisałem - chodziło mi o ilość "Do końca" nie zmienia się i przy każdym odpaleniu crona mam ten komunikat:

"dane wyciągane:

Źle odczytane dane rejestracyjne do tego WPJADE DRUPALA aimap działa

ERRORY:

ALERTY:"

Mam włączoną rejestrację tylko do WP a w jednej linii miałem taki komunikat:

"dane wyciągane:

Źle odczytane dane rejestracyjne do tego WPJADE DRUPALA a

powinno zapisać

INSERT IGNORE INTO drupal (id, adres, dane) VALUES (NULL, 'https://www.youtube.com' 'text/plain; charset="utf-8"; format="fixed"```text/plain; charset="utf-8"; format="fixed"')https://www.youtube.com```text/plain; charset="utf-8"; format="fixed"```text/plain; charset="utf-8"; format="fixed" imap działa

ERRORY:

ALERTY:"

Jakie masz ustawione wartości i co się wyświetla po wywołaniu crona czarnej listy? U mnie to działa, u innych użytkowników też. O ile się nie mylę u Ciebie też to działa z tego co widziałem (ustawiona większa ilość nieudanych niż projektów).

Projektów mam ponad 20, poszło pw do Ciebie z danymi

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Dostępna jest mała aktualizacja:

DonLinkage 5.2.3 BETA:
22/09/2014
[x] naprawienie wstawiania linków do pól w projekcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności