Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie: /page.php?id=harv

Mam informacje:

Ustaw zadanie cron na plik cron_zharvestera.php, aby znalezione katalogi były automatycznie kopiowane do baz, które zapisałeś (zalecane raz na dobę).

W takim razie znalezione katalogi gdzie się znajdują i co się z nimi dzieje?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy dodawaniu fraz do monitoringu mam komunikat (część fraz dodałem bez problemu):

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 't write into config directory', '0', '102014:-,102014:-,102014:-,102014:-,1020' at line 8

@Thommen

- maile - jedynie kontakt na mail może coś pomóc - napisz z konkretnymi przykładami.

- corny - nie, to są stare crony

@tur77ek - od momentu, gdy premium stanie się bardziej popularne.

@lixe - masz najnowszą wersję? Drupale sprawdzę, PKSI jestem pewny że działają, a articlems jeśli znajdziesz kilkadziesiąt to góra - sprawdź czy da się w nich ręcznie dodać wpisy, bo 99% articlems ma zablokowaną możliwość umieszczania wpisów.

DonPremium właśnie dostało ostro banami. Domeny trzymały się naprawdę bardzo długo - dłużej niż w najśmielszych snach sobie to wyobrażałem :D

Proszę sobie kliknąć aktualizuj przy donpremium - zostało jakieś 50 zaindeksowanych katalogów.

Właśnie usuwam pobanowane domeny i stawiam nowe katalogi. Dziś-jutro będą dodane nowe katalogi. Do każdego aktywnego premium zostanie doliczony każdy stracony dzień - liczymy od dziś 1. Oczywiście do momentu powstania minimalnej ilości katalogów określonej w premium.

Przy dodawaniu fraz do monitoringu mam komunikat (część fraz dodałem bez problemu):

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 't write into config directory', '0', '102014:-,102014:-,102014:-,102014:-,1020' at line 8

Problemem było to że w niektóry frazach miałem apostrof " ' "

OK, zapisałem do poprawy. W tym tygodniu (prawdopodobnie jutro) będzie update DonLinkage.

Nowe katalogi premium też dojdą w tym tygodniu.

@ oka

Dałbyś radę w tej aktualizacji uwzględnić moją prośbę z postu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/130557-donlinkage-najnowszy-automat-do-pozycjonowania/page-382#entry1375655

czyli o pokazywaniu postępu w ilości katalogów?

Mogłoby to być w zastępstwie: W TRAKCIE - id: 34787 czyli zamiast tej wartości id, która nam nic nie mówi, czyli w ilości mogłoby to być: W TRAKCIE - 1/1000.

Dzięki.

Ja DLA linkuję zaplecza drugiego rzędu i czasem lekko satelitki (jako niewielki % linków). Jak się zbierze własne listy to nawet to ma sens i jakoś działa. Docelowej strony klienta raczej bym tym nie linkował, ale co kto lubi :) Ogólnie daje radę, choć wiadomo to już nie te efekty co rok czy dwa temu. Kluczem tutaj jest baza (którą najlepiej zebrać samemu), a nie sam DLA.

@Bestek - nie zrobiłem tego, zrobię w następnym tygodniu.

Jest dostępna aktualizacja i nowe katalogi donpremium (nieco ponad 200).

Jest ale: adresy pobiorą się tylko dla najnowszej wersji (trzeba zrobić aktualizację).

Zaraz każdy otrzyma 7 dni dodatkowego premium.

DonLinkage 5.2.6:
7/11/2014
[x] zmiany w premium
[x] poprawa synonimizera tekstów
[x] kilka drobnych poprawek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności