Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Został usuniety problem podwójnych wpisów do WP?

Nie moge utworzyć prywatnej gupy katalogów, po update mam to samo - bug softu czy coś może u mnie być - pisze że "DODAŁO!" ale jej nie ma

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciężko powiedzieć co się mogło stać - grupy tworzą się bez problemu - może coś przy którejs aktualizacji poszło nie tak. Podeślij do mnie na mail dostęp do serwera + sprawdzę to jutro.

Problem podwójnych wpisów nie zlokalizowałem jeszcze - sprawdź, czy czasem w bazie nie masz tego samego adresu kilka razy wprowadzonego.

Oragne jutro instalacje na nowo to sie odezwe w tej sprawie, chodz wgrywałem ja niedawno i był problem z tymi bazami i 2 linkami. Jesli chodzi o wyciagniecie linkow AA z WP i wrzucenie do osobnej bazy udało sie zrobić, tak by zrobić sobie baze samych AA do np WP ?

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 2 tygodnie później...

Czy tylko ja edytując jakikolwiek projekt otrzymuję otrzymuję coś takiego?

BŁĄD:Incorrect integer value: '' for column 'ile' at row 1

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności