Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sorki, już się zabieram do odpisywania :) Miałem urwanie głowy przez weekend i wczoraj (dziś w sumie też) z powodów osobistych.

W tym miesiącu w końcu pojawi się aktualizacja o zakładanie profili - na początek będzie jeden skrypt - ale za to bardzo popularny - przynajmniej kilkaset, jeśli nie kilka tysięcy profilów na domyślnej liście powinno się uzbierać bez podpiętego captcha. A z podpiętym "trochę" więcej.

Co do nowych katalogów donpremium - w tym tygodniu postaram się, ale raczej nie zdążę - ale za to w następny już dojdą (planuję około 200-300 nowych).

Drupale są ciężkie do okiełznania niestety. Popróbuję jeszcze coś z nimi zrobić żeby było lepiej.

Jeszcze przed świętami będzie uruchomione tworzenie profilów.

Najpóźniej jutro będą dostępne dodatkowe katalogi w premium (dojdzie coś ok. 200 katalogów). W następnym tygodniu też dojdzie trochę katalogów DonPremium.

Doszło właśnie ponad 200 katalogów do DonPremium. Obecnie jest około 360 katalogów (część odpadła).

W następnym tygodniu znów dojdzie spora partia.

Z tej okazji rabat 20% na wszystkie pakiety do końca roku (naliczany już na fakturze).

Raczej tak, w poniedziałek będę to kończył, więc wliczając nawet dużą obsuwę to końcem następnego tygodnia będzie.

Raczej tak, w poniedziałek będę to kończył, więc wliczając nawet dużą obsuwę to końcem następnego tygodnia będzie.

Zatem czekam, bo profile mnie bardzo interesują :)

„Kiedy chcę pobudzić swój mózg do pracy, włączam komputer. Kiedy chcę odpocząć, włączam telewizor.” — Steve Jobs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności