Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A jeszcze takie pytanie, czy jeżeli projekt się zakończy to każdy mail (z danymi profilowymi/aktywacją) nie będzie już brany pod uwagę? Bo zwróciłem uwagę ze to dosyć częste iż wiele maili dochodzi do 20-30 min po skonczeniu projektu. :(

Eloszka! 

Gdy skończą się maile na jednej skrzynce, program przechodzi do następnej. I tak w kółko monitoruje pocztę. Więc maile, które przyjdą na drugi dzień również są brane pod uwagę.

Da się :) Dorobię na następny raz (duplikaty konkretnej bazy, takie same adresy będą mogły się znajdować w różnych bazach).

Dziś będzie aktualizacja DonLinkage, a w niej poprawki + obsługa nowej księgi gości (mnóstwo wpisów wchodzi, ilość jeszcze sprawdzam dokładnie).

Na razie weszło 700 wpisów, ale jeszcze bazę mieli.

No, już za moment będzie ta aktualizacja :)

Baza guestbooków: ponad 700 adresów, do których zgłosiłem wpis (po aktualizacji trzeba wywołać upbase.php )

W następnym tygodniu (pod koniec) będzie jeszcze ogólna aktualizacja bazy katalogów.

DonLinkage 5.2.9:
10/01/2015
[x] PROFILE: poprawka przechodzenia crona pomiędzy projektami

[x] PROFILE: baza w profilach przyjmuje tylko unikalne adresy (w obrębie danej bazy)
[x] PROFILE: poprawka panelu profilów
[x] wprowadzenie obsługi kolejnej księgi gości

Dziwna sprawa - u mnie to zapytanie przechodzi bez problemu - jeśli można proszę o dostęp do ftp najlepiej na PW - sprawdzę co jest grane i od razu poprawię.

okej, sytuacja opanowana w obu przypadkach :) - poprawiłem też paczkę aktualizacyjną żeby się już tak nie działo. Jeśli ktoś jeszcze miał taki problem, proszę o podsyłanie dostępu do bazy danych.

Hej, chyba nie działa unikalne dodawanie adresów do bazy profili, bo do bazy 19k dodałem 21k z czego 19k na pewno była zdublowana i otrzymałem baze wielkości 40k, więc coś jest chyba nie tak. I tak wgl to masowo zaznaczając nie jestem w stanie usunąć adresów z bazy.

Eloszka! 

ok, dzięki za informację. Sprawdzę to.

PS. Wchodzi Wam przynajmniej 500 wpisów do nowych ksiąg gości?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności