Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

@oka szkoda nerw :glaszcze: , zerknij tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/206110-program-k2submitter-program-do-zakladania-profili/?p=1415463

i już po temacie. Ten typ tak po prostu ma ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sam zamierzam sprzedać DLA bo nie widzę, żeby to miało ręce i nogi

Program dodaje wpisy do kilku skryptów oraz wykonuje szereg funkcji, kontakt z autorem na wysokim, profesjonalnym poziomie -niespotykanym nie tylko w tej branży. Mam wrażenie że każdy soft nie będzie Tobie pasował.

ok @lawokPL zwracam honor. Wyglądało jakbyś pisał żeby nabić sobie posty.

Co do funkcjonalności, dojdą nowe skrypty. Profile k2 też za niedługo znajdą się w donlinkage. Nie mam zamiaru wprowadzać do donlinkage płatnych aktualizacji.

Co do sprzedaży licencji - nie było ich tak wiele. Może z 10. To bardzo mało.

Faktycznie dawno nie było aktualizacji bazy. Zajmę się tym w tym tygodniu. Mimo wszystko zachęcam do budowania własnych baz.

Jeśli coś komuś nie sprzęga proszę o informacje na mail.

Aktualizacja bazy to akurat sprawa, nad którą każdy z osobna powinien pracować jeśli chce mieć lepsze efekty. Po to między innymi został wprowadzony harvester z detektorem do Donlinkage. Jest też usługa premium w której są świeże bazy.

Skuteczność dodawania nie zmniejszyła się, jest o wiele większa. A bazy, wiadomo że nie ma ich tak jak 4 lata temu, czy nawet rok temu.

• 2 tygodnie później...

sprawdź skrzynki pocztowe, na o2 często blokują

Fakt, o tym samym pomyślałem od razu i sprawdziłem na poczcie na własnej domenie, a tam też sukces 0... ale w tym wypadku problem leżał gdzie indziej, dopiero teraz zorientowałem się... Raport z linkowania, zamiast do swojego projektu, został przypisany do poprzedniego... dziwne dziwności :D

Odnośnie o2.pl, coś się chyba musiało zmienić na przestrzeni ostatnich dni, bo wcześniej działało ok i sukces był całkiem duży.

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Za jakiś czas w donlinkage dojdzie nowa funkcja pisania własnych modułów dodających wpisy (będzie można łatwo tworzyć własne robociki wykoujące najróżniejsze zadania). Będzie to wprowadzone jako moduł (podobnie jak np. moduł profilów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności