Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W konfiguracji w zakładce ocr zamiast w adres z antigate wpisujesz "ripcaptcha.com".

Oczywiście podajesz tam key z ripcaptcha, dokładnie jak tu:

https://ripcaptcha.com/switch.php

• 2 tygodnie później...

Poproszę o podpowiedź, zaczynam używać Donka do automatycznego dodawania do własnej bazy wordpress. Załozyłem w donku prywatne bazy, wprowadziłem listę blogów wraz z danymi dostepowymi i dodajem mi tylko do niektórych. Gdzie szukać odpowiedzi co jest nie tak ?

Kubek

Poproszę o podpowiedź, zaczynam używać Donka do automatycznego dodawania do własnej bazy wordpress. Załozyłem w donku prywatne bazy, wprowadziłem listę blogów wraz z danymi dostepowymi i dodajem mi tylko do niektórych. Gdzie szukać odpowiedzi co jest nie tak ?

Kubek

Fałszywy alarm. Donek dodaje ale w raportach są błędy.

Jak to rozwiązać ?

Sprawdzę to, jakie wersje WP masz?

Najlepiej dodawać do prywatnych przez xmlrpc (baza prywatna wp-xmlrpc). Dzięki temu oszczędzasz serwery i nie ma problemu nawet z najnowszymi WP.

@wp - już dziś wrzucam aktualizację.

---edit

OK, aktualizacja bazy wrzucona.

I jedno i drugie zależy od listy jaką posiadasz. Tych defaultowych nie sprawdzałem, więc nie powiem. Może ktoś ma info i się podzieli.

• 2 tygodnie później...

Raportowanie dodań do własnej bazy WP przez wp-xmlrpc działa dużo lepiej.

Jest jednak inny problem donek dodaje od razu do wszystkich WP mimo że w konfiguraci jest ustawione domyślnie aby dodawał jeden wpis dziennie. Podobny problem mam dla bazy donpremium gdzie wrzuca wpisy przy starcie zadania od razu do wielu katalogów.

Kubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności