Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do wersji 6: nie ma jej jeszcze. Naprawdę proszę jeszcze nie pisać, bo dopiero jest w fazie mocno projektowej, niektóre rozwiązania już mam gotowe, inne jeszcze są projektowane.

Jedno jest pewne: donlinkage mocno przyśpieszy, przy testowaniu nowego systemu dodającego wyszło, że nowy donlinkage przy zachowaniu skuteczności i obciążeń będzie aż 24 razy szybszy! Oznacza to, że zamiast doby będzie trzeba poczekać tylko godzinę!

Ale przy v6 nie tylko szybkość będzie podrasowana, to tylko jeden z wielu elementów które zostaną poprawione.

Właśnie chodzi o to, że i procki i ram nie będą bardziej wykorzystywane. Ogólnie v5 jest dość składnie napisany, ale v6 będzie inną techniką biegał po stronach.

Z mailami jesteśmy (bo to 2 osoby) na bieżąco, z telefonem ostatnio mamy (bo to 2 osoby) problemy, bo nowy utopił się na wakacjach, a stary jakoś dziwnie działa, co chwilę się wyłącza. 

@CAM-TECH, źle trafiłeś "oni" to nie Melma ;)

Dobrze trafiłem kolego, i Melma i Don nie odpisują. Amba Fatima Firm nagle ni ma?

Z mailami jesteśmy (bo to 2 osoby) na bieżąco, z telefonem ostatnio mamy (bo to 2 osoby) problemy, bo nowy utopił się na wakacjach, a stary jakoś dziwnie działa, co chwilę się wyłącza. 

Współczuję, ogarniajcie tam, ja będę codziennie skrobał maila z tą prośbą, aż dotrze. Dziś znów wysłałem maila, przyszła zwrotka że takiej skrzynki nie ma :( dzwonić nie próbowałem.

Don zawsze odpisuje - nie da się odpisać jak maila nie dostanie. Może piszesz na złego maila, maile dochodzą normalnie do nas. A jak są takie problemy z mailem to podeślij na PW info.

• 2 tygodnie później...

Nowe będzie dosłownie wszystko :)

Silniki wysyłające wpisy (możliwość pisania własnych, kodowanie, sprzedawanie zakodowanych na konkretną licencję, będzie to tak zaprojektowane że podstawowy nowy moduł rejestrujący np. na jakimś forum i zakładający profile będzie można stworzyć praktycznie w kilkanaście minut)

Moduły (obecne przepisane na nowo, znajdą się też nowe moduły). Dojdzie np. moduł umożliwiający wymienianie się dostępem do własnych prywatnych katalogów.

Tworzenie projektów (bardziej przyjazne)

Harmonogram (wybieranie harmonogramu z poziomu edycji projektu), raportowanie (m.in. daty wpisów) + różne opcje (np. linkowanie).

Będzie też rozbudowana opcja premium.

Nad wieloma rzeczami jeszcze się zastanawiam, sam dokładnie nie wiem jak wiele rzeczy ostatecznie będzie wyglądało.

Czesc Oka, poproszę o pomoc w temacie który juzprzerabialiśmy ale tym razem jest dużo gorzej.

Przy dodawaniu wpisów do własnej bazy WP doonek nie wychwytuje że udało sę dokonać wpisu. Efekt jest taki że wpisy są dodawane masowo jednego dnia, nie tworzy się rejestr stron do samodlinkowania.

Problem jest także z dodaniem katalogów do bazy wp-xmlrpc - jak wklejam przygotowane adresy z hasłami to w bazie zapisuja się tylko trzy rekordy i to jakoś poszatkowane. Dodawanie do katalgów do bazy wp działa poprawnie.

W logu znie ma nic co by tłumaczyło te ptoblemy.

kubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności