Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgadza się, a aby je zdjąć należy $.

Zgadzam się także że aby coś się rozwijało potrzebna jest motywacja -> $. Stąd podniesienie ceny softu do 0,5k wydawało mi się dość oczywiste. Tymczasem bardziej chodzi mi o to aby brać odpowiedzialność za własne słowa, w pierwszym poście czytamy:

Aktualizacje programu darmowe.

Cena promocyjna 220 zł netto do odwołania. Faktury vat.

Jest to część oferty, z której wynika co jest darmowe nie do odwołania, a co jest w tej cenie do odwołania.

1. Warunki z pierwszego postu nie zostaną w jakikolwiek sposób złamane. Płatnych updatów nie ma i nie będzie.

2. Nic nie jest robione z datą wsteczną, nie wprowadzam ograniczeń do funkcji, które już zostały wydane. A swoją drogą już dawno pisałem, że do takiego generatora textów będą ograniczenia. Więc nie rozumiem w czym problem.

3. Nie zrezygnowałem z podwyżki, miała być po updacie i tak będzie.

Jak zwykle dałem ciała z terminem i nie jestem zadowolony z tego powodu. Kto to wspominał, żeby spodziewać się aktualizacji pod koniec stycznia? :(

Na przyszłość będę musiał jakoś omijać pytania dot. terminu aktualizacji :P

1. Tak, projekty będą zachowane, jedynie będzie trzeba je uzupełnić o nowe informacje.

2. Wystarczy określić odstępy pomiędzy pingowaniem.

Aktualizacja niestety przesunięta na rano, mam problem z plikiem aktualizującym starą wersję. Nie bić.

Mam pytanie, czemu we wszystkich moich projektach, ilość linków w raporcie (chodzi mi tutaj o Wordpress) dochodzi do około 100 i dalej stoi? mimo to, że jestem zarejestrowany w prawie 600 katalogach?

To, że jesteś zarejestrowany z jakimś WP nie oznacza, że wpis zostanie tam dodany. Może być np. moderowany, usunięty, hosting nie działa...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Tyle, że już kombinuje jak mogę, kilka razy podaje dane do rejestracji na katalogach itp. Wcześniej przed czyszczeniem bazy udało mi się zarejestrować w znacznie większej ilości katalogów. I nie zależnie w ilu jestem katalogach zarejestrowany zawsze stacje gdy jest blisko 100 wpisów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności