Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Sprecyzuj pytanie.

Nie wiem czy bardziej się da..

Ew. może ja coś źle robię,a  więc zacznę od poczatku.

Wchodzę w projekty - > moja strona www - > klikam na "RAP" i tam są linki.

Jeśli dobrze rozumiem, to tam powinny być linki , które dodał DonLinkage...

Prawie w każdy który nie wejdę i otwiera się przeglądarka,to nie ma tam wogóle wpisu i jest albo error 400, albo poprostu strona nie istnieje.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

error 400 to błąd katalogu - nic nie poradzę.

jeśli zaś strona nie istnieje  - albo wpis usunięty albo masz w konfiguracji zaznaczoną opcję raportowania również tych, które trafiają do moderacji.

Przepraszam, zazwyczaj wyskakuja strony z bledem 404, ze wogole nie ma takich podstron. Albo mimo dodatkowego parametru w adresie np katalog.pl/?=12412412    jak wchodze w niego wyskakuje strona glowna a mojego wpisu nie ma. Tzn ze mam wlaczona opcje raportowania rowniez tych ktore trafiaja do moderacji? bo takich wpisow w raportach jest ok 75%

Nie, po prostu wybulił 300 zł i chce zrobić z tym wydatkiem cokolwiek. Nie musi przynosić korzyści, byle działało. Whatever! :)

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

@Maches dodawaj, nie słuchaj ich. Dodawaj jak najwięcej byle by site rósł i pkt xD

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Konfiguracja->raporty . Tam mozesz zmienić ustawienia raportowania.

Co do tego, że katalogowanie nic nie daje - nie mogę się zgodzić. Poza tym donlinkagem możesz tworzyć profile, dodawać do  ksiąg gości, obsługiwać prywatne zaplecza, korzystać z modułów... no i poczekać na v6 tak jak już pisałem wyżej.

Dlatego powstaje v6, by znów linkowanie DonLinkagem nawet na publicznej bazie dawało dobry efekt. Ale też nie będzie tak jak wcześniej, że ustawisz sobie projekt i ciach topy - google jest o wiele sprytniejsze niż 2 lata temu, kiedy wystarczyło ustawić projekt na publiczną bazę. Teraz prawie każdy ma automaty, wygrywa ten kto je lepiej wykorzystuje.

Donka mam już jakiś czas i rzeczywiście na początku szybko przynosił efekty. Jednak teraz też się da ostatnio jechałem miesiąc czasu po  domenie donkiem +k2submiter (listy kupione) fraza 620 tysięcy wyszukań i strona jest na 4 pozycji. Baza prywatna z harvesta z donka. Druga domena w tym samym czasie katalogowana w "wartosciowych" katalogach wydane ok 1500 zł efekt taki sam.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• 3 tygodnie później...

Witam.

Podpowiedzcie proszę.

Którędy najprościej po support do Dona?

Piszę na podany po przepisaniu licencji mail eukaonly(małpa)o2.pl, ale jakby zaorało. ;)

Ręce precz od moich anchorów.  :killer:

Produkujemy bezpieczne szkło laminowane z grafiką --> www.opusglass.pl

Odkupię pojedynczą licencję SEOKatalogu.

Witam :),

chciałbym wykorzystać możliwie najskuteczniej DLA do podlinkowania zapleczówek.

Pytanie:

Z których opisów soft pobiera treść do dodawania do drupal i pliqq? Lub jak najlepiej ustawić długość opisów, czy link w treści jak np. w wiki? Jakbym nie ustawiał, skuteczność prawie zerowa...

Podobnie mam z guestbook2nd (przykłąd: www.villafresnedo.es/libro/sign.php)- do tych pierwszych z listy (guestbook1st dodaje ok) - a tu czy ustawię anchor, czy adres, czy długi tekst czy krótki mam zero dodań :/.

Korzystam z decapthera moduł dla DLA plus w kolejności dodatkowo z antigate i DBC.

Z góry dziękuję serdecznie za jakieś porady :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności