Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

wszystko przecież opisane jest bardzo dokładnie, jeśli dodasz tekst tylko do uniwersalnego to wiadomo skąd będzie brać, jeśli dodasz do każdego z osobna to samo, więc w czym problem?

przy każdym skrypcie masz znaczek ? czyli zapytajnik, najedź myszką i znajdziesz odpowiedź.

ps. oczywiście używasz prywatnych proxy do dodawania ?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spoko ;), oczywiście że instrukcję już dawno przepatrzyłem, opisy robię w konkretnych polach, ale wiem, że "diabeł tkwi w szczegółach", tak, jak np. przy easydir - musi być min. 6 słów kluczowych...

Generalnie z większością skryptów nie mam problemów, tylko z tymi trzema - drupal, pliqq i guestbook2nd. I tak, jak pisałem żadna konfiguracja: anchor/adres/długość opisu nie pomaga.

P.S. Używam proxy z proxylive.pl :)

Pozdrawiam

Drupal ma bardzo małą skuteczność - na razie lepiej sobie darować. Z pligami też jest coś nie tak - w nowej wersji zostanie to naprawione. Dodawanie do guestbookow powinno działać - ale z tego co widzę te guestbooki są albo zajechane albo mają wyłączone dodawanie wpisów.

Niby jak się kupi w dl premium to dostaje się proxy ale przy dodawaniu wpisów coś nie działa ta opcja wszystko stoi jak zaklęte.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Witaj,

nie wiem czy się kontaktowałeś na maila, jeśli nie to szkoda. No ale jak już jesteśmy na forum, to z plikiem config.php nie miało problemu xxxx osób, więc to naprawdę pech.

Co do podglądu treści - faktycznie przy danych z separatorem # podgląd nic nie pokazuje - nie było to wcześniej zgłaszane. Zostanie to dopracowane w najnowszej wersji.

Możliwe, że nie ma utworzonych baz prywatnych dla niektórych skryptów i stąd nie ma możliwości ich wyboru (tworzy się je w katalogi->bazy prywatne). 

Błąd z .js - wystarczy wgrać pusty plik "js/toolbar.js".

Tego nie rozumiem:

W możliwości detekcji kopii skryptu na głównym ekranie mam do wyboru kopię właściwą oraz kopię z katalogu engines / tmp.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności