Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

wszystko przecież opisane jest bardzo dokładnie, jeśli dodasz tekst tylko do uniwersalnego to wiadomo skąd będzie brać, jeśli dodasz do każdego z osobna to samo, więc w czym problem?

przy każdym skrypcie masz znaczek ? czyli zapytajnik, najedź myszką i znajdziesz odpowiedź.

ps. oczywiście używasz prywatnych proxy do dodawania ?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spoko ;), oczywiście że instrukcję już dawno przepatrzyłem, opisy robię w konkretnych polach, ale wiem, że "diabeł tkwi w szczegółach", tak, jak np. przy easydir - musi być min. 6 słów kluczowych...

Generalnie z większością skryptów nie mam problemów, tylko z tymi trzema - drupal, pliqq i guestbook2nd. I tak, jak pisałem żadna konfiguracja: anchor/adres/długość opisu nie pomaga.

P.S. Używam proxy z proxylive.pl :)

Pozdrawiam

Drupal ma bardzo małą skuteczność - na razie lepiej sobie darować. Z pligami też jest coś nie tak - w nowej wersji zostanie to naprawione. Dodawanie do guestbookow powinno działać - ale z tego co widzę te guestbooki są albo zajechane albo mają wyłączone dodawanie wpisów.

Niby jak się kupi w dl premium to dostaje się proxy ale przy dodawaniu wpisów coś nie działa ta opcja wszystko stoi jak zaklęte.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Te proxy nie bardzo nadają się do postowania - ogólnie bardzo szybko padają. Myślę nad usprawnieniem tego przy nowej wersji.

Witaj,

nie wiem czy się kontaktowałeś na maila, jeśli nie to szkoda. No ale jak już jesteśmy na forum, to z plikiem config.php nie miało problemu xxxx osób, więc to naprawdę pech.

Co do podglądu treści - faktycznie przy danych z separatorem # podgląd nic nie pokazuje - nie było to wcześniej zgłaszane. Zostanie to dopracowane w najnowszej wersji.

Planowana była na koniec września, jednak trochę problemów po drodze było. Najprędzej w drugiej połowie października.

Możliwe, że nie ma utworzonych baz prywatnych dla niektórych skryptów i stąd nie ma możliwości ich wyboru (tworzy się je w katalogi->bazy prywatne). 

Błąd z .js - wystarczy wgrać pusty plik "js/toolbar.js".

Tego nie rozumiem:

W możliwości detekcji kopii skryptu na głównym ekranie mam do wyboru kopię właściwą oraz kopię z katalogu engines / tmp.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności