Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie dlatego jest robiona v6 - teraz już mało kto stawia katalogi, precle na wp.

Zrobię aktualizację bazy dziś/jutro - ale też rewelacji nie ma się co spodziewać.

Uwaga! Na dniach możliwość zakupu DonLinkage zostanie wstrzymana. Wznowienie sprzedaży po wydaniu DonLinkage v6 - z nową, wyższą ceną.

Aktualizacje DonLinkage są oczywiście darmowe.

mam pytanie: czy obecnie można dodać własną listę zaplecza postawionego na wordpress, drupal, webmini, a donlinkage będzie logować się i dodawać wpisy z linkami (z anchorami) bez problemu? a po dodaniu, wygeneruje się raport z linkami do dodanych wpisów

Ja niestety mam problem z dodawaniem do własnej bazy WP i czekam na nową wersję jak na zbawienie bo do starej straciłem cierpliwość. Główny problemy to:

• Wpisy są dodawane do WP ale donek ich nie raportuje (widzi jako nie udane) w związku z czym szaleje i zamiast robić określona liczbę wpisów to wrzuca tak długo aż coś zarejestruje. W ustawieniach wpisuję 1 dodanie na dzień aby nie zaspamował. Samopodlinkowanie więc także wprowadzi tylko do kilku wpisów.
  • Z podlinkowaniem z bazy Oki jest problem bo tam też nie rejestruje dodań i wali wpisami do oporu.

Generalnie jak się przy tym siedzi to i ma się jakąś przemyślaną strategie to narzędzie przydatne i daje efekty ale w tej chwili używam z dużym bólem d...y a maść nie działa ;)

Coś musi być tam nie tak, jak możesz podeślij na mail dostęp do donlinkage (panel + ftp) - sprawdzę dlaczego nie raportuje. Funkcja ta działa poprawnie, więc pewnie coś na Twojej kopii się posypało.

v6 już u mnie śmiga, z tym że mam stworzonych zaledwie kilka silników dodających do testu. Chcę mieć przynajmniej 30-40 silników na start.

Dodatkowo do stworzenia zostało kilka funkcji panelu, do tego logowanie, aktualizacje, przepisanie niektórych modułów z v5.

Mam nadzieję jeszcze w tym roku się wyrobić, ale zobaczymy czy się uda, wszystko zależy od obciążenia pozostałymi projektami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności