Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@irco - najlepszy byłby vps, ale wiadomo - to kosztuje więcej niż hosting dzielony. Co do hostingów to różnie bywa nawet w ramach jednego hostingodawcy - czasem fajnie działa na laohost.pl, a czasem nie chce (zależy od serwera (s1,s2,s3...) jaki się wybierze?), na jupe.pl, hekko.pl. Ogólnie trzeba przetestować, bo w temacie dość szybko się to zmienia.

V6 - pracuję nad tym codziennie po trochę, bo jeszcze kilka innych rzeczy robię równolegle. Jest już blisko, szacowanego terminu nie podaję - mam jeszcze trochę tego do ogarnięcia.

Polityka google na automatyczne odpytywanie. W v6 będzie to usprawnione + połączone z odczytywaniem captcha dla proxy.

O, widzę że jeszcze stary donlinkage jest używany ;)

Za moment przygotuję aktualizację dla monitoringu, faktycznie jest jakaś zmiana w sposobie wyświetlania.

Pewno że jest używany ;), a dlaczego "stary"? Na v6 dużo osób tu czeka, a ostatnia wersja to zdaje się 5.3.3? W każdym razie ja mam taką i jest napisane, że to aktualna wersja...

P.S. Oczywiście i u mnie monitoring leży - proxy mam z proxylive.pl.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności