Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Starty", bo jest już przygotowywany nowy - już na ukończeniu. 5.3.3 to aktualna wersja, do kilku minut wrzucona będzie 5.3.4 z aktualizacją monitoringu.

Donek nie umiera, niestety tam u Ciebie @kubak jest jakiś problem z konfiguracją, że nie zapisuje raportów. Żeby dojść do tego musiałbym linijka po linijce sprawdzić całą klasę (coś około 3 tysięcy linijek) - tak jak pisaliśmy włączenie obsługi błędów mogłoby nas naprowadzić na rozwiązanie.

Dodawanie do katalogów też działa - problem jest z dostępem do katalogów, a nie z samym DonLinkage.

Edit. ok, jest już aktualizacja - jeśli monitoring nie ruszy proszę jeszcze o info.

Nowy monitoring w nowym Donlinkage będzie całkiem nowy :D, będzie taka opcja udostępniona. Może nie od razu, ale z aktualizacją będzie też dostępne w donlinkage tworzenie kont userów.

Cześć ponownie :), automatyczna aktualizacja nie chce u mnie ruszyć (hosting mam na jupe.pl), ręcznie zaś pierwsze źródło blokuje mi do pobrania ESET (niby że jakiś trojan w paczce jest), z drugiego linku można ściągnąć bez żadnych komunikatów, tylko że tam w paczce wygląda jakby cały DONEK był? Coś mi się nie chce wierzyć, że trzeba wszystko nadpisać przez ftp-a - pytam, bo nie chciałbym sobie coś wywalić niepotrzebnie (projekty, ustawienia crona)...

Wystarczy podmienienić plik cron_monitor.php i update.php, a następnie wywołać w przeglądarce update.php. W paczkach są wszystkie pliki gdyby ktoś robił aktualizację z jakiejś starszej wersji.

Na "piechotę" też nie przechodzi, przegrałem do systemu update.php oraz cron_monitor.php i lipa :/ ... Za pierwszym odpaleniem update.php może coś sie robi, choć praktycznie od razu przeskakuje do startowej page.php i po wejściu dalej stara wersja. Jak róbuję odpalić update.php drugi raz po wyjściu z DLA to dostaję komunikat że nie ma takiego pliku... Cosik jest chyba nie tak...

Już to sprawdzam, teoretycznie wystarczy podmiana pliku, bo to zmiana w pliku jest, w bazie danyc nic nie jest zmieniane, jedynie numerek przy wersji donlinkage.

Okej panowie, znalazłem. Wrzuciłem paczkę aktualizacyjną nie tam gdzie trzeba :( Już wrzucam w odpowiednie miejsce, ahh.... :D

Dla pewności podniosłem jeszcze raz numerek w wersji donlinkage.

Edit. Wróciłem numerek donlinkage, teraz powinno być ok :D

Przepraszam za zamieszanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności