Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

o innym harveście nie pisałem:)

skąd w ogóle wiesz, że Twój harvest wychwycił przynajmniej 5% wpcomment?

wrzucając moim sposobem wiesz ile znalazł i po problemie:)

v6 - patrz stopka :) W tym miesiącu ruszamy :D

W v5 minitor jest tak kiepsko napisany, że to byłby wielki wyczyn coś takiego zrobić.

proxycheck można wywołać tylko raz, bo i tak jeśli ustawisz kilka, to będzie sprawdzał te same proxy. W v6 będzie opcja ustawienia ilości testowanych proxy na minutę.

@okazwłoka - przy okazji nowego DLA ;) - siadło mi sprawdzanie captchy przez antigate.com. Mam ustawione w OCR najpierw antigate, w drugiej kolejności deathbycapcha (przy czym recaptcha od razu do DBC). Niby obrazek testowy w DLA weryfikuje poprawnie, ale ostatnio jak tam (na antigate) wszedłem to był komunikat, że "100% of your captcha has wrong format" czy jakoś tak i widzę, że w ogóle nie nie odczytuje - wszystko leci na DBC. Więc nie wiem, ale to chyba kwestia wysyłania z DLA captchy...

P.S. i zmień sobie stopkę ;), bo teraz żadnych promocji na indeksowanie.i4a.pl nie masz, a nawet widzę, że sprzedaż pakietów jest wstrzymana chwilowo

Pozdrawiam

seogreen 

Ostatnio ktoś się do mnie zgłosił z problemem z dbc - wtedy poleciłem wpisanie dbc jako antigate.api + podmiana pliku i śmigało. Więc to musi być coś u Ciebie na serwerze. Może nie zapisuje obrazków - nie ma miejsca na dysku albo nie ma uprawnień na katalog (captch). Trzeba by to dokładniej sprawdzić, tym bardziej jeśli rozwiązywany jest ten testowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności