Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

OK, chyba już wszystko :) Ostatnio sporo mnie zasypaliście problemami z DonLinkage, cieszę się że jest jeszcze tak popularny.

v6 powinno być jeszcze bardziej popularne. Już kończę prace, jeszcze tylko kilka rzeczy dopiszę i będzie :) Obstawiam ten miesiąc, czyli najpóźniej w poniedziałek. I to tak na serio.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A taka luźna propozycja, ja wiem, że donek miał być darmowy, ale może by tak zrobić płatne niektóre moduły w DLA v6, może sprawiło by to że autor miał by czas i mobilizacje nad niektórymi funkcjami w v6.

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

moznaby zrobic taka opcje w module proxy by skrypt kasował proxy dopiero gdy ono nie działa po dłuższym czasie? Chodzi o to, że pewne proxy cyklicznie są odbanowywane nawet co kilkanaście godzin, nie chce mi sie ich wklepywać co chwile :)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Koncert życzeń będzie wprowadzony po starcie i ustabilizowaniu wersji. Coś takiego na pewno warto będzie wprowadzić. Szczerze w obecnej wersji nie robiłem żadnego usuwania proxy z automatu, co jest na pewno konieczne w perspektywie czasu. Bardziej myślałem o tym, by usuwać proxy np. gdy przeprowadzony test nie powiedzie się x razy.

Płatne będzie premium. Będzie się na pewno opłacało kupować premium, bo nowe silniki będą otrzymywały osoby z premium, osoby bez premium będą otrzymywać je z opóźnieniem.

Oczywiście premium to nie będzie tylko ta dogodność, nie wspomnę o codziennej aktualizacji bazy (będzie zasysana baza codziennie z freshscrapera), pakiecie generatora synonimów (synonim.i4a.pl), sporej ilości zamkniętych miejscówek na linki.

Oka, byłoby super, jakby powstał jeden nie za długi filmik (najlepiej z głosem) przedstawiający tworzenie pierwszego projektu, omówienie działalności poszczególnych elementów. Ja np nie jestem specjalistą z dziedziny seo, ale posiadam strony które chce wy pozycjonować a trudność fraz jest naprawdę bardzo słaba więc budowa zaplecz itd nie jest mi potrzebna, a co do ręcznego dodawania nie mam czasu  + nie wiem gdzie to dodawać. Dlatego z pewnością , skoro nowy DonLinkage v6 będzie pobierał jakieś nowe katalogi,precle itd z FreshScrapper'a dla tych którzy będą posiadali wykupione konto premium, to z pewnością takowe premium bynajmniej u mnie będzie ciągle wykupowane... Chociaż znając życie bardzo dużo osób kupowało by premium. 

Ale proszę , jeżeli to możliwe ... dodać jakiś filmik pokazujący dodanie jednego projektu. +  czy warto używać proxy, czy kupować 2 pakiety z proxylive.pl  na google anonimowe + google proxy,czy tylko jedne itd..

Dziękuję za uwagę i proszę o nie krytykowanie mnie :D ponieważ pewnie dużo osób czekało na taki post.. tylko czekać teraz na odp @Okazwłoka

Oczywiście żaden user nie zostanie zostawiony bez pomocy. Planuję nagrać filmiki, jednak zdaję sobie sprawę z tego że w pierwszych tygodniach wszystko mocno się zmieni, szczególnie formularz tworzenia projektu.

Ogólnie tworzenie projektu w tej wersji jest o wiele łatwiejsze. Wybierasz skrypty do których chcesz dodawać i wtedy dynamicznie pokazują się pola które musisz wypełnić. Nie trzeba dbać o długość wprowadzanych danych, bo to wszystko jest dostosowywane na poziomie szablonu silnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności