Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli mnie dzisiaj nic nie wybije z rytmu, to dodawareczka już będzie. Ale i tak odsyłam do tego postu: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t=0#entry921110 :D - takie zabezpieczenie.

Jeśli chodzi o donmini są 4 cyferki.

Przykro mi, ale dzisiaj na pewno z aktualizacją nie zdążę. Tak jak podejrzewałem będą w sumie 2 dni spóźnienia, jutro do południa będzie wszystko gotowe. Mam dosłownie kilka rzeczy dorobić żeby wszystko śmigało, a dzisiaj już ledwo patrzę ;)

Ale mogę się pochwalić kilkoma zrzutami :)

1.

1.jpg

Na zrzucie wyżej widać opcję podlinkowania. Można użyć samopodlinkowania, a więc system będzie wyciągał na bieżąco adresy z raportu tegoż projektu i tworzył linki. Inne opcje to podlinkowanie z przygotowanej listy (można tworzyć wiele list) oraz podlinkowanie raportu innego projektu (niekoniecznie skończonego projektu). Dzięki temu można w prosty sposób linkwheel projektów :)

2. 2.jpg

Wyżej widać opcję, którą też warto się pochwalić. Opcja umożliwia dzienny wzrost ilości dodań. Na przykład ustawiasz ilość 50 na początek i dzienny wzrost 100. Pierwszego dnia doda 50, drugiego 150, trzeciego 250 itd.

Można też w pole dzienny wzrost wpisać liczbę ujemną. Wtedy ilość dziennych dodań będzie zmniejszana.

No i jest jeszcze jedna możliwość ciekawego użycia tej funkcji. Wpisujesz w Ilość liczbę ujemną na przykład -50. W pole dzienny wzrost wpisujesz np. -5. Dzięki temu projekt zostanie rozpoczęty z opóźnieniem. Możesz ustawić i zapomnieć :puknijsie:

W artykułach: <a href=%linkx%>link</a>

Edit.

Już wszystko mam zrobione :) Teraz składam do kupki. Do 2-3 godzin bedzie gotowe.

Jak wygląda na dziś baza WP interesują mnie raczej te działające. Bo jak czytam po innych wątkach dodawarek to jest z tym coraz gorzej.

W OmniAdd ma pojawić się system prywatnych WP, i jest to jakiś pomysł, aby takie dodawarki funkcjonowały. Może zamiast tworzyć kolejny skrypt katalogu, warto pomyśleć coś o skrypcie pod precle, które będzie można postawić masowo i wspólnie z nich korzystać?

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Jeśli chodzi o prywatne, zamknięte precle - jest to dobry pomysł i do zrealizowania w kilka dni. Ale opłaca się go wprowadzić tylko wtedy, gdy nazbiera się nieco więcej użytkowników DonLinkage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności