Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj już się nie uda wystartować.........

Postaram się jutro wszystko już wypuścić. Walczyłem zaciekle, no ale jak zwykle się przeliczyłem z czasem :/

Właśnie nie testowałem za bardzo na hostingach dzielonych, więc tu nie mogę polecić nic, trzeba by potestować (hostingi mają okresy testowe). Najlepiej byłoby zainwestować w jakiegoś niedrogiego VPSa - wtedy masz większą kontrolę nad wszystkim.

Co do opóźnienia - odkryłem jeszcze poważny problem przy silnikach dodających. Dzisiaj powinno mi się udać go wyeliminować.

W sumie wszystko obijało się o to, żeby można było łatwo dodawać nowe silniki. Przy okazji wszystko odświeżone, z niektórych funkcji na razie zrezygnowałem, niektóre zostały dodane.

Na starcie nie będzie jeszcze dostępnych wszystkich zaplanowanych możliwości, bo musiałbym przesunąć wydanie wersji co najmniej o miesiąc. Ale może i lepiej, bo będzie łatwiej wyłapać na początku błędy. Minimalny trzon programu jest gotowy, jeszcze tylko poprawię silniki i będzie można testować.

To tak jak ze stworzeniem świata w 6 dni. Jeden dzień wcale nie musi oznaczać 24 godzin ;)

Będzie dobrze, robię ostatnie testy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności