Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Noo DZIŚ! Ja obstawiam ten dzień, który DZIŚ się nazywa na 1 kwietnia. Odpowiednia data :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przynajmniej będziemy mieć świadomość, że otrzymamy długo wyczekiwany na rynku produkt :) Dowartościujemy się 

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Napięcie sięga zenitu. To już prawie już :D

A tak na serio robię wszystko żeby to było jeszcze dziś... lub jutro. Dam znać jak będzie wyłożone na serwerze.

Marches: okazwłoka czerpie marketing od najlepszych (Blizzard ;))

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Raczej Microsoft przed wypuszczeniem pierwszego windowsa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

złośliwe komentarze na pewno nie przyspieszą wrzucenia nowego donka, a znając Okę trzeba liczyć na zwłokę i to nie z lenistwa, a z chęci dopracowania wszystkich szczegółów. także spinki zupełnie nie są na miejscu

Ależ nie chciałem byc złośliwy, tylko udało mi sie nabyć ostatnio kilka programów po zniżce, jak również przegapić kilka dobrych okazji, a że święta niebawem to kto wie. Az tak bardzo nastawiony na program też nie jestem, bo mimo jego wielkich możliwości i niskiej ceny ja nie stanę się kimś niezwykłym mając licencje, bo znaczna cześć osób ma ten program lub podobny.

Już jest! Wczoraj siedziałem cały czas nad jednym strasznie upierdliwym problemem z recaptcha v1. Recaptcha v2 będzie wprowadzona z którąś z aktualizcji.

Teraz tylko sprawdzić kilka rzeczy i jeśli nie wpadnie mi znów jakiś problem, wtedy jeszcze dzisiaj będzie dostępna aktualizacja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności