Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Cena na początek do wyjścia z wersji beta będzie 340 netto, później będzie 400.

Daniel - wiem o czym piszesz. Jednak jest na to sposób - proxy. W v6 mam to zaimplementowane. Stąd też między innymi wynikło opóźnienie, bo wcześniej tego nie wiedziałem i straciłem na tym ze 2 dni. Napiszę więcej: tych trudnych captcha nie da się rozwiązać - nawet jeśli dokładnie przepiszesz, to i tak odpowiedź dostaniesz jako błąd. Więc nie da się nawet 1/50 takich captcha rozwiązać. Co ciekawe co któraś tam recaptcha wyświetla się i tak normalnie (znaki drogowe albo numery domów).

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szybko to południe przyszło :)

Informacja o lokalizacji instalatora v6 pokaże się po zalogowaniu do DonLinkage. Proszę nie upubliczniać instalatora ani lokalizacji.

Ci, którzy nie mają zainstalowanej v5 proszę się zgłaszać na firmowy email.

Możliwość zakupu zostanie do kilkunastu minut odblokowana.

Na jakiego maila pisać? Bo ja nie mam nic zainstalowane :D A pasuje sprawdzić do czego, jak i czy to spamuje...

Dobra, napisane na seosolution@...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>404 Not Found</title>
</head><body>
<h1>Not Found</h1>
<p>The requested URL /***nstall.zip was not found on this server.</p>
<hr>
<address>Apache/2.2.22 (Debian) Server at ***.i4a.pl Port 80</address>
</body></html>
coś nie tito ;)

sygnaturka.png

Skrypt będzie obsługiwał sporo skryptów, na razie jest kilkanaście testowo dodanych.

Chodzi o to, żebym nie musiał setki silników zmieniać gdy coś trzeba będzie przebudować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności