Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

jakis link do strony informacyjno-sprzedazowej? Zeby tam jakies konkretne informacje byly, jakies screeny, moze filmiki jak to wyglada i dziala. No i cena + mozliwosc zakupu. Nie znam tego softu zupelnie, wiec takie cos co pozwoli dowiedziec sie szczegolow b. mnie interesuje.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proszę spróbować zainstalować ponownie - teraz poszło. Był czeski błąd w nazwie folderu.

Już dodam do sygnaturki info z linkiem.

Podkreślam: na ten moment donlinkage obsługuje małą ilość skryptów ale to szybko się zmieni gdy okaże się że już u wszystkich śmiga to co jest.

Proszę też pamiętać że jest to pierwsza publiczna wersja i na pewno będą błędy (już jeden @zoozool znalazł).

@janekszeryf - skrypty będą dobierane z czasem, nie przygotowałem listy. Miejscówek jest mnóstwo. Przede wszystkim będę się starał wprowadzać unikalne miejscóki, nie małpować z innych softów. Żeby nie było na ten moment obsługiwane są w zasadzie te skrypty co w v5: znane polskie katalogi (w zasadzie już wymierające ilości tych katalogów), arty wordpress, komentarze wordpress, pligg, mediawiki, kilka ksiąg gości, k2.

Proszę pamiętać o tym, że jest to wersja testowa. Nie liczę w tym momencie na nowych użytkowników. 

@janekszeryf jeśli będziesz miał ochotę zainteresuj się tematem za miesiąc, może dwa. Wtedy już będą konkrety, będą już na pewno nowe skrypty.

Ok jak dojdą jakieś fajne skrypty to się zainteresuje, bo póki co te skrypty:

znane polskie katalogi (w zasadzie już wymierające ilości tych katalogów), arty wordpress, komentarze wordpress, pligg, mediawiki, kilka ksiąg gości, k2.

to sam spam.

Prawidłowo :D

Dodałem małe faqu na start (link w stopce). Zgłoszenia na mail są realizowane właśnie.

Mam informację że instalacja poszła bez problemu po zmianie.

Edit. Dziś albo jutro zrobię pierwszą aktualizację testową, czy wszystko idzie jak trzeba.

Eee to ja myślałem, że zaraz coś pospamuje a to dopiero testerzy do akcji wkraczają... W takim razie poczekam z miesiąc, dwa. Oby tylko nie 3 lata jak przy wcześniejszej wersji :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

no ok a zatem to beta a dodatkowo zawarte w niej skrypty sprawiają, że na dziś faktycznie trzeba poczekać z te 2-3 miesiące i tematem ponownie się zainteresować.

Ale gdyby jednak ktoś nowy (jak ja) zechciał zakupu dokonać niejako "awansem" to cena powinna być zdecydowanie, zdecydowanie niższa, bo jeśli się nie mylę to obecnie jest to raptem 50 czy 60pln mniej niż będzie docelowo. Tak ja myślę :)

Dokładnie, gdzieś do połowy stycznia można było kupić zapowiadany donlinkage za 200 zł (i niektórzy skorzystali), teraz gdy już fizycznie jest v6 cena jest podniesiona. Gdy wyjdzie z bety będzie większa - i cena będzie uzależniona od faktycznej wartości - niekoniecznie będzie to 400.

PS. Jutro już będzie aktualizacja z poprawkami, błędy wykryte przez użytkowników. Dzięki wszystkim za dobrowolne testowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności