Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Z linuxpl z v5 bywało różnie (nie mówiąc o tym, że przycinają crony gdy są ustawione na całą dobę).

Jeśli chcesz w pełni korzystać z możliwości v6 to najlepiej jakiś dobry dzielony (nie testowałem na dzielonych) lub VPS minimum około 1-2gb ramu i budzik 1-2ghz.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W zasadzie testowałem to na ovh, z innymi nie mam doświadczenia.

Przed momentem pisałem do @switsa - może uda się przygotować ofertę pod DonLinkage.

W zasadzie nie ma się co dziwić, sharedy nie są pod takie narządzia - przy ciągłym wykorzystaniu wszystkich modułów trzeba pomyśleć o VPSie. Jest to wydatek rzędu 150-200 zł rocznie, a śmiga pięknie.

Nie mówiąc o tym, że dość często jest problem z ustawieniem max_execution_time, nawet imap. Dzieją się też różne inne dziwne historie.

Jest udostępniona pierwsza aktualizacja (dostępna jest po kliknięciu na ikonkę u góry po prawej w panelu).

W zasadzie zostały poprawione błędy zgłoszone przez użytkowników i na razie nic więcej.

Z tego co wiem jeszcze nie u wszystkich działa wszystko jak należy, mam nadzieję że po tej aktualizacji będzie dużo lepiej.

@whiner - mailing będę wysyłał już już będzie stabilna wersja, teraz chętni do testowania proszeni są o zgłoszenie się na mail seosolutions (albo ze strony i4a.pl wystarczy napisać).

Aha, są też odkodowane silniki (katalog engines). Można sobie poszperać i spróbować coś własnego stworzyć. Dokumentacja dopiero będzie tworzona (pewnie jeszcze kilka metod w najbliższym czasie się zmieni).

jeszcze takie dziwne pytanie

w każdym projekcie z osobna gdzie podaje się maila i login, rejestruje np. wordpress z bazy ogólnej?

ps. proxy po aktualizacji odżyły

ps2. przy dodawaniu do prywatnej bazy wordpress w harmonogramie pokazuje, że dodaje do EasyBookReloaded

przy dodawaniu do prywatnej bazy wordpress w harmonogramie pokazuje, że dodaje do EasyBookReloaded

więc jest jakiś błąd przy dodawaniu do prywatnych baz

bo przy dodawaniu do prywatnej bazy Webmini w harmonogramie pokazuje że dodaje do DonMini

Tak, każdy projekt rejestruje. Żeby korzystać z tych samych kont wystarczy skopiować konta do bazy prywatnej (wtedy będzie tylko dodawało) i korzystać z prywatnej.

Proxy nie ruszane były w aktualizacji.

Tak, nie podmieniłem tego pliku i jeszcze źle pokazuje harmonogram dla baz prywatnych (ale jest tylko problem z wyświetlaniem). Przy następnej aktualizacji będzie to poprawione.

przy dodawaniu do prywatnych baz jest format: (Format: url;login;hasło;email)

w jaki sposób poprawnie wrzucać skrypt gdzie mamy tylko hasło (np. webmini) bo jak wrzucam url;hasło dodaje jako login

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności