Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ze starego katalogu wszystko trzeba wywalić?

tak trzeba wszystko wywalić, wrzucić tylko ten plik instalacyjny, a podczas intalacji podać "czystą" bazę danych

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Sanchez Spinoza- dziś będzie aktualizacja, jest to przypadłość niektórych serwerów.

@adis168 - dobrze, że nie wszyscy mają takie podejście, bo testowanie trwałoby o wiele dłużej.

@morelo - niektóre antywiry tak reagują na ioncuba, nic nie poradzimy. Żeby nie było, ioncuba mam oryginalnego, więc na pewno nic nie doczepia.

Jeśli ktoś ma jakieś problemy z instalacją czy z czymkolwiek najlepiej pytać na maila, postaram się w miarę możliwości odpowiedzieć (roboty jest sporo, a jeszcze weekend wpadł).

Dzisiaj po aktualizacji nie powinno być już problemów ze startem DonLinkage.

To się nie aktualizuje, trzeba zrobić czystą instalację. Napisz na firmowego maila, odpiszę co i jak.

Dostępna jest aktualizacja do BETA 6.0.3.

Teraz powinno chodzić tam, gdzie wcześniej nie chciało ruszyć.

@Sanchez Spinoza- dziś będzie aktualizacja, jest to przypadłość niektórych serwerów.

@adis168 - dobrze, że nie wszyscy mają takie podejście, bo testowanie trwałoby o wiele dłużej.

@morelo - niektóre antywiry tak reagują na ioncuba, nic nie poradzimy. Żeby nie było, ioncuba mam oryginalnego, więc na pewno nic nie doczepia.

Jeśli ktoś ma jakieś problemy z instalacją czy z czymkolwiek najlepiej pytać na maila, postaram się w miarę możliwości odpowiedzieć (roboty jest sporo, a jeszcze weekend wpadł).

Dzisiaj po aktualizacji nie powinno być już problemów ze startem DonLinkage.

@okazwłoka bez obrazy bo nie potrzebne mi nabijać postów :P Ale obiecujesz od ilu nowy soft?... Piszesz jaka to rewelacja a dodaje do starych "śmieci" co ja mam testować dodawanie do Polskich zaspamowanych, zbanowanych katalogów szkoda gadać... dodaj nowe skrypty a nie zajechane K2. Dodaj nowe skrypty nie zajechane a z chęcią przetestuje soft bo zdania nie zmieniłem na razie szkoda czasu na to (bez obrazy)

@adis przecież Oka uprzedzał, że wstawia na razie "śmieci" do testowania programu!

po to jest wersja beta, żeby testować na śmieciowych domenach, śmieciowe miejscówki, to chyba jest logiczne dla użytkownika z takim stażem na PiO:)

O nowych skryptach też była mowa. Najpierw jednak testy, żeby wszystkie usterki wyszły, zanim doda się nowe skrypty i miejscówki, które notabene chyba zbierasz sam, niż korzystać z publicznych, tak jest w każdym jednym programie, to żadna magia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności