Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aby móc zainstalować skrypt należy wykonać upload pliku instalacyjnego do katalogu engines na ftp. Plik ten pojawi się na poniższej liście, należy wtedy wcisnąć przycisk "instaluj". Ikonę o nazwie nazwa_silnika.ico należy dodać do katalogu 'bower_components\icons'.

A skąd pobrać plik instalacyjny dla danego skryptu?

Mam to samo pytanie i czekam na odp od oka

@adis - chyba nie czujesz się urażony. Nikt nikomu nie każe testować - to oczywista sprawa i nie obrażam się jeśli ktoś nie chce. Ale oczekiwanie cudów od BETA to pomyłka.

Wszystkie dostępne skrypty na ten czas są domyślnie zainstalowane. Nowe dostępne silniki będą domyślnie ściągane przy logowaniu do panelu. Można sobie oczywiście napisać własne silniki na przykładzie tych dostępnych, dokumentacja do pisania silników będzie dostępna później.

Importu projektów nie ma, zbyt wiele się zmieniło.

Wchodzi za często aby wdawać się czasem bezsensową polemikę, przez co premiera opóźniła się o 6 miesięcy. BETA potrwa równie długo jak będziemy go wciągać w jałowe dyskusje :)

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Ale jest szansa, że w tym roku wyjdzie to z bety? Bo to chyba nie powinno się tak na zielono świecić w stopce, że już coś jest, bo jeszcze nie ma. Póki co to darmowi testerzy to testują i znajdują kolejne błędy...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Blake znam gry na Steamie, które są w becie od kilku lat i nadal nie widać końca produkcji :) A ludzie i tak się cieszą grając w nie. Dajmy na to przykładowy Minecraft, ile lat był w Becie i ile milionów kopii wówczas sprzedano

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Świetnie, że nie możecie się doczekać stabilnej wersji. Ja też :D

PS. Dzisiaj będzie kolejna aktualizacja, która mocno odciąży serwery, bo z jedną opcją przesadziłem i na słabszych serwerach wywalało procesy.

znam gry na Steamie, które są w becie od kilku lat i nadal nie widać końca produkcji :) A ludzie i tak się cieszą grając w nie.

Ja znam pozycjonerów, którzy używają cienkich narzędzi albo dodają linki ręcznie i do dzisiaj ciężko im jak zus przychodzi zapłacić.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tyle szumu, tyle zapowiedzi to liczyłem na dostosowanie dodawarki do obecnych realiów pozycjonowania, tym czasem otrzymałem dodawarkę do katalogów, precli, wiki czy "zacnego" k2 w wersji BETA. Tym syfem nawet regionalnych fraz się nie zrobi. I proszę nie piszcie tutaj o własnych bazach, jak można zrobić własną bazę opartą o publiczne katalogi typu webmini czy easydir :)

Szum jest ważny.

Właśnie dodawarka jest przystosowana do obecnych realiów pozycjonowania, tylko jeszcze tego nie wiesz.

Ciągłe problemy z proksiakami. v6 ma możliwość odblokowywania proxy, dzięki czemu powinno być tam lepiej ze sprawdzaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności